Bu sütyenler kapış kapış !

arkadaslar neden oyle dusunuyorsunuz yaa bırakın taksınlar da accık halden anlasınlar su sıcaklarda kan ter ıcınde kalmanın ne demek oldugunu bluzlardan guzel gorunecek dıye dunya kadar paraları nasıl bayıldıgımızı:)))))
saka bır yana hayır yaptın barı boyle bısey tanıtım ıcın barı hos yakısıklı kaslı bırıne gıydırde barı aaaaa bak yakısmıs dıyelım degılmı?:)))

Yok Artık !!!! kafamçokkarıştı

Ben de bizim için yeni bi sütyen çıkmış da onu tanıtıyorlar sandım kaydirigubbakcemile3

kıskanclık olabılırmı acaba
seksepalıtemızı kıskanıyorlar canım sapıttılar artık ne yapacaklarını sasırdılar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu japonlar giyimde kuşamda şaşırmış zati:umursamaz:
ama bizim erkeklere ters giyeni görseler yaşatmazlar opuyorumnanaktan

anaaaam yakında ped ve tamponlara da!! saldırırsa şaşmam bu japonlar. Tabii bide tamponu nereye takacaklar oda meçhul :1shok: sırnaşık şey

Asla bunu kullanan erkekle birlikte olmak istemem..
hiç akıllıca ve mantıklı bir icat değil Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar caponyada bukadar dönme dolap:sinifsinif: olduğnu tahmin etmıyordumsırnaşık şey

ayyy yazık yaa bu erkeklerin kompleksi ne zaman bitecek. biz pantolon giyoruz yakışıyo etek giyiyolar rezillik. boxer giyoruz fıstık gibi oluyoruz sütyen giyiyolar bizi gülmekten öldürüyolar. külotlu çorap giymişler o daha iğrenç. biz erkeksi giyinince bile dişiliğimizi koruyoruz hatta sexy olmayı bile beceriyoruz yakışıyo anacım yakışıyo kadın kısmına herşey yakışıyo erkeklere sesleniyorum zorlamayın kendnizi bu kadar rezil oluyosunuz...

:1shok:
hah bi bu kalmıştı.kilotlu çoraba da el atmışlardı zaten.herşeyimize göz koydular :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…