Bu spor ayakkabı güzel mi ?

M0RCIVERT

lazanya delisi :)
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
11
0

Bundan almak istiyorum sizce nasıl? Ama alırsam bağcıklarını değiştirebilirim,sizce ne renk bağcık gider buna ?

güzel bu şekilde çok istersen gri yada içindeki mavi tonunda bağcık alabilirsin, beyazda olur.

yaaa benim vardı new balance ayakkabılarım ama uzun süredir giyiniyordum. bu paylaştığnız görseldekinin aysını işte. ama ben çok uzun süre giydim. hala daha da giyiyorum ama bir yıl olmamaıştır daha bir de air max aldım. en sevdiğim ayakkabılarım air maxlerim oldu şu anda ama ben onları yıkamak istiyorum. bir kaç forumda arkadaşlar makinaya atın demiş. atılır mi kı? acaba gidip aldığım yere mi sorsam ki. alsancakta gezinirken rastlamıştım bu mağazaya. sneaks cloud . sitesini de gezerken yalı spor markası olduğunun öyle farkına varmıştım. siz denediniz mi acaba?

YALI SPOR zaten İzmir'in en bilindik spor ayakkabı mağazası. sneaks cloud u da geçen gün fark ettim. pyraz karayel dizisinden oyuncular vardı mağazada.

YALI SPOR zaten İzmir'in en bilindik spor ayakkabı mağazası. sneaks cloud u da geçen gün fark ettim. pyraz karayel dizisinden oyuncular vardı mağazada.

ben hiç memnun kalmadım, satılan ürünler sanırım Outlet ...

ben hiç memnun kalmadım, satılan ürünler sanırım Outlet ...
satılan ürünlerin outlet olmadığını düşünüyorum çünkü yalı spor un bir kolu sneaks cloud yalı spor a plus müşterileri çeken bir mağaza. ki bende daha önce spor ayakkabı aldım ordan ve yurt dışında satılan bir çok modeli türkiyede satışa sunuyor. zaten alıcısı belli aslında. büyük ihtimalle sneaks cloud un da alıcı kitlesi bellidir. nike, adidas bunlar en çok tercih edilen spor ayakkabılarıdır sizde bilirsiniz.

Israrcıyım outlet konusunda. Şimdi ben Nike Adidas vb markalar giymiyorsam hangi kitledenim ? Az ucuza satın da herkes alsın...

Ayakkabi zevk meselesi ben pek begenmedim ama yillardir spor ayakkabilarimi makineye atarim hatta batram oncesi attim mis gibi oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…