M mavidiyebiri Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 205 59 26 16 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #1 Arkadaşlar tüp Bebek denemeden önce aşılama denesek mi diyorum ama bu değerler ile mümkün mü? Henüz bir doktorla görüşmedik
Arkadaşlar tüp Bebek denemeden önce aşılama denesek mi diyorum ama bu değerler ile mümkün mü? Henüz bir doktorla görüşmedik
_tiffany_ Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 305 169 16 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #2 Canım doktor daha iyi yorumlar ama sperm azlığından morfoloji bakamamışlar…Dolayısıyla tüp bebek sizin için uygun gibi duruyor.
Canım doktor daha iyi yorumlar ama sperm azlığından morfoloji bakamamışlar…Dolayısıyla tüp bebek sizin için uygun gibi duruyor.
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 44.893 170.133 33 16 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #3 Mikro enjeksiyonlu yani ivf yerine icsi tüp bebek daha uygun görünüyor.
_tiffany_ Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 305 169 16 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #4 merve .!.: Mikro enjeksiyonlu yani ivf yerine icsi tüp bebek daha uygun görünüyor. Genişletmek için tıkla... Merve’ye katılıyorum.Zaten artık birçok merkez mikroenjeksiyon yapıyor.ivf çok azaldı.Siz de vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın derim.
merve .!.: Mikro enjeksiyonlu yani ivf yerine icsi tüp bebek daha uygun görünüyor. Genişletmek için tıkla... Merve’ye katılıyorum.Zaten artık birçok merkez mikroenjeksiyon yapıyor.ivf çok azaldı.Siz de vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın derim.
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 5.392 5.508 16 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #5 Bence aşılamayla vakit kaybetmeyin sperm sayısı çok az
M mavidiyebiri Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 205 59 26 24 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #6 merve .!.: Mikro enjeksiyonlu yani ivf yerine icsi tüp bebek daha uygun görünüyor. Genişletmek için tıkla... Direkt yumurtaya tek bir spermin verilmesi oluyor değil mi dediğiniz?
merve .!.: Mikro enjeksiyonlu yani ivf yerine icsi tüp bebek daha uygun görünüyor. Genişletmek için tıkla... Direkt yumurtaya tek bir spermin verilmesi oluyor değil mi dediğiniz?
M mavidiyebiri Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 205 59 26 24 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #7 Kumraladamavituna1 .!.: Bence aşılamayla vakit kaybetmeyin sperm sayısı çok az Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağız sanırım
Kumraladamavituna1 .!.: Bence aşılamayla vakit kaybetmeyin sperm sayısı çok az Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağız sanırım
M mavidiyebiri Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 205 59 26 24 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #8 _tiffany_ .!.: Merve’ye katılıyorum.Zaten artık birçok merkez mikroenjeksiyon yapıyor.ivf çok azaldı.Siz de vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın derim. Genişletmek için tıkla... Mikro enjeksiyon denilen direkt yumurtaya tek bir spermin enjekte edilmesi değil mi ? Biz de direkt tüp bebek düşünüyoruz artık
_tiffany_ .!.: Merve’ye katılıyorum.Zaten artık birçok merkez mikroenjeksiyon yapıyor.ivf çok azaldı.Siz de vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın derim. Genişletmek için tıkla... Mikro enjeksiyon denilen direkt yumurtaya tek bir spermin enjekte edilmesi değil mi ? Biz de direkt tüp bebek düşünüyoruz artık
_tiffany_ Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 305 169 24 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #9 mavidiyebiri .!.: Mikro enjeksiyon denilen direkt yumurtaya tek bir spermin enjekte edilmesi değil mi ? Biz de direkt tüp bebek düşünüyoruz artık Genişletmek için tıkla... Evet direkt yumurtaya sperm enjektesi
mavidiyebiri .!.: Mikro enjeksiyon denilen direkt yumurtaya tek bir spermin enjekte edilmesi değil mi ? Biz de direkt tüp bebek düşünüyoruz artık Genişletmek için tıkla... Evet direkt yumurtaya sperm enjektesi
M mavidiyebiri Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 205 59 26 26 Eylül 2024 Konu Sahibi mavidiyebiri #10 _tiffany_ .!.: Evet direkt yumurtaya sperm enjektesi Genişletmek için tıkla... İnşallah olur ben de onu düşünüyorum zaten onu yaparlar diye tahmin ediyorum
_tiffany_ .!.: Evet direkt yumurtaya sperm enjektesi Genişletmek için tıkla... İnşallah olur ben de onu düşünüyorum zaten onu yaparlar diye tahmin ediyorum