Bu sözler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mervebuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mervebuse

Ziyaretçi
ablalarım size bişiy sorucam sizce bu sözler ne anlama geliyo bunu söyleyen bi erkek ne demek istemiş olablr ...ben edebiyat öğretmenimle knştum öyle güzel sözlerki hissedilmeden söylenmez asla dedi...sizce bu sözler öylesine söylenebilirmi ve ne anlama geliyo...

Üflediler söndüm
karanlikta gönlüm
hic bilmezdim ama
derindeymiş pek derdim

bak içime gör beni
tut elimden yak beni
istemezsen bu aşkı
otur baştan yaz beni

aklım nasıl şaşkın
sevdam deli taşkın
sen görmezsin amma
narındayim ben askin

bak icime gor beni
tut elimden yak beni
istemezsen bu aski
otur bastan yaz beni

bir şey anlamadım valla.anlayan varsa bana da anlatsın

şarkı sözü bu canım ,sana söyleyen erkeğin yazdıgı bir şey değil yani Kapalıçarşı Dizisinde de bu sarkı calardı

yok canım onu söylemiyorum biliyorum şarkı sözü ama bi kıza bu sözleri yazan bi erkek ne dmek istemiştir..

sana msj falanmi atti bu sozleri:) ama evet bir cok guzel bir sarkinin sozleri bunlar bende pek sanmiyorum ozel bi anlami olabilcegini

asıkmıs iste belli kızda bilmiyor ona yazmıs acık ve net benmi anlayamadım yoksa kaydirigubbakcemile3

Bu türkü kapali carsi dizi müzigndendir...cok hos ve duygusaldir...bunu eger birisi bir kiza yazmissa onu seviyordur demektir bence...yoksa sana mi yazilmis, ahh ne güzel

moon bu cevap banaydı sanırım, anlamamıştım sağol çok açıkladın canım.

yaaaaa pardon cevapladim ama neden bu topik derdim var bölgesinde??!!! anlamis degilim...ne oldu kiz desene meraklandirma bizi

Bu türkü kapali carsi dizi müzigndendir...cok hos ve duygusaldir...bunu eger birisi bir kiza yazmissa onu seviyordur demektir bence...yoksa sana mi yazilmis, ahh ne güzel

ablacım sevgilim bu sözleri biz ayrıldıktn 2 gn sonra söyledi bana...ama barışmadık hatta başka biriyle çıkıyor bi şeklde hala beni sevdiğini düşünüyorum çokmu aptalım:(
bu sözler öylesine söylenmiş olamaz..:(

mervebuse sen sevgilinden yeni ayrıldın yanlış hatırlamıosam dimi

şuan bu dizinin fanatiği olanlar dillerinden bu şarkıyı düşürmüyor.. durduk yere duyulmadık yada şuan pek popülerolayan parçalyı yazsa söylese belki dinlerdim ama bu beni bayar şahsen.
ve sözleri ne amaçla yazılmıştır mı diyorsun acaba anlamadım?yazarın duygularını mı soruyorsun yani?

mervebuse sen sevgilinden yeni ayrıldın yanlış hatırlamıosam dimi

evet yeni ayrıldım..

şuan bu dizinin fanatiği olanlar dillerinden bu şarkıyı düşürmüyor.. durduk yere duyulmadık yada şuan pek popülerolayan parçalyı yazsa söylese belki dinlerdim ama bu beni bayar şahsen.
ve sözleri ne amaçla yazılmıştır mı diyorsun acaba anlamadım?yazarın duygularını mı soruyorsun yani?

evet sence yazar ne demek istiyo sevdiğine..ne anlatmak istiyo

dengesiz derim...bu siiri sana verip baskasiyla cikmis

anlamadim gitti gercekten simdi!!!! neden yazmis olabilir ki böyle??? eger seni sevseydi gelirdi bi daha sana...e bu sözlerde ask sözleri...yoksam bu cocuk bakalim benim pesimden gelecekmi diye yazdi sana?? hani hala benimle ilgileniyorumu diye acaba???

delirmek üzereyim !!!
bugün dersanede bi bakışı vardı resmen ben sana aşığım diye bağırıyordu o kızıda sevmediğini söylüyor niye böyle yapıyor niye onla birlikte:(
onla birlikteyse bana niye öyle bakıyor:(

Back