Bu sözler TRT'de söylendi!

Hayyal

Doruk♥
Pro Üye
4 Temmuz 2008
5.767
14.790
773
VİDEO - Bu sözler TRT'de söylendi: Namaz kılmayan hayvandır
TRT'de yayınlanan bir programda konuşan Mustafa Aşkar isimli bir ilahiyatçı "Namaz kılmayan hayvandır" dedi.
tekk.jpg

Haber Merkezi

Pazar, 12 Haziran 2016 20:38

AKP'nin medyadaki dönüşümünden payına düşeni fazlasıyla alan TRT'deki "Ramazan Sevinci" isimli program, devlet televizyonunda gericiliğin geldiği son noktayı gözler önüne serdi.

Serdar Tuncer'in sunduğu programa katılan ilahiyatçı Mustafa Aşkar "Alnı secdeye gelen bir varlık var mı insanın dışında. Yok. Secde eden tek varlık insandır. O zaman ben düz söyleyeyim. Ağır gelmesin" dedikten sonra namaz kılmayanların "hayvan" olduğunu söyledi.

Aşkar'ın sözleri şu şekilde:

ENSARSEVER İLAHİYATÇI

Batman Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde çalışan Aşkar'ın Ensar Vakfı sevicilerinden olduğu ortaya çıktı. Aşkar'ın, Batman Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanıyken Ensar Vakfı'nın Batman şubesine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.
ckxg3d8uyaa-ivh.jpg

http://haber.sol.org.tr/toplum/video-bu-sozler-trtde-soylendi-namaz-kilmayan-hayvandir-158951

Amca bilimsel konuşmaya çalışmış insan vücuduna (omurgasına) en çok benzeyen hayvan bile secde pozisyonunu asla alamıyormuş insanlara has bişey namaz kılmak onu söylemek istemiş, oruç kafaya vurmuş heralde yanlış bi cümle konuşmuş :bicak:
Herkesin başına gelebilir bizim de günlük hayatta Zaman Zaman patavatsızlıklara denk geldiğimiz oluyor..
Belki de bir algı operasyonudur bilemeyiz...
Canlı yayında olmuş bi hata, yapılacak bişey yok ..
Millet ben mesihim diyor yok canlı yayında küfreden mi dersin dili sürçen mi dersin olabiliyor..
(Gogul amcaya sorun canlı yayın gafları diye o size çıkarır bişeyler hatırlatır)

burada başka bir haberde alnı secdeye deyebilen canlı alnı secdeye deyemeyeni taşla eziyet ederek öldürmüş.
Şimdi burada "hayvan" hangisi ? Alnı secdeye deyse ne olur deymese ne olur bunların.Sen önce insanlıktan bahset , keşke insanlar biraz hayvan olabilseydi bu kadar kötülük olmazdı.

Amca bilimsel konuşmaya çalışmış insan vücuduna (omurgasına) en çok benzeyen hayvan bile secde pozisyonunu asla alamıyormuş insanlara has bişey namaz kılmak onu söylemek istemiş, oruç kafaya vurmuş heralde yanlış bi cümle konuşmuş :bicak:
Herkesin başına gelebilir bizim de günlük hayatta Zaman Zaman patavatsızlıklara denk geldiğimiz oluyor..
Millet ben mesihim diyor yok canlı yayında küfreden mi dersin dili sürçen mi dersin olabiliyor..
(Gogul amcaya sorun canlı yayın gafları diye o size çıkarır bişeyler hatırlatır)

Bu kadar seri bir şekilde aklayacak bahaneyi nasıl buluyorsunuz hayret ediyorum doğrusu. Büyük başarı gerçekten. Videoyu izlemesek inananacağız söylediklerinize neredeyse.

Bildiğim kadarıyla hayvanlar istavroz da çıkarmıyor. O zaman istavroz çıkarmayan hayvandır diyelim mi mesela?

ben bunu soyle algılıyorum artık..karsıdaki namaz kılmıyor oruc tutmuyor diye bir hırs sinir var bunun sebebi ben kılıyorum tutuyorum ya o da cennete giderse haksızlık:)) yani insanlar Allah icin gosterissiz ibadet edicekse kimin namaz kıldıgı veya oruc tuttuguyla ilgilenmez ibadetini yapmayanlara hakaret etmez

insanlari birbirinden ve hayvanlardan ayiran dini yukumlulukleri var..
rabbine itiat ve ibadet etmek ...
hayvanlarin oyle bir yukumlulugu yok...
her insan kendi iradesiyle akliyla ister yapar ister yapmaz...islam dinine inananlari birbirinden ayiracak budur..yapilan ibadetlerinin samimiyeti allaha kalmistir oda kimseyi ilgilendirmez..herkes kabul olmasi ümidiyle yapar..
demek istedigi bence budur...
yapmazsa ne farki kalir...
bunu daha guzel bir dille anlatabilirdi tabi..

Bir aydınımızda bu
Hangi anlamda hayvanlar namaz kılmayanlar Acaba

Gösteriş için namaz kılanlarda tavus kuşu mu oluyorlar? Malum tüyleri ile göz kamaştırsalarda hayvan oldukları gerçeğini değiştirmiyor bu durum.
Baştaki üyenin dediği gibi umarım bir yerleri sürçmüştur adamın.
Trt de iyice itici yandaş bir kanal oldu.

Hoca efendi, Bu ulkede insanlari diri diri yakanlar, kucuk cocuklara tecavuz edenler, ulkeyi ayakkabi kutulariyla soyanlar ve daha niceleride 5 vakit namaz kiliyorlar. Bilin istedim...
Ama siz kendiniz bilirsiniz zaten fazla lafa gerek yok...

Aranilan kilif bulunmustur.Dagilin.

Siz videoyu izlediniz mi ?Gaf nasil yapilir biliyor musunuz? Agizdan bir cirpida dusunmeden cikar laftir gaf...Bu sahis hic evirip kivirmayacagim,dumduz soyleyecegim diyor.Neyin gafindan bahsediyorsunuz ?

Gunumuz oyle bir hal aldi ki bu 28 subatcilarin,anti laiklerin,ummetcilerin gecmisten intikam alma zamanina döndü.Isin garip tarafi da bunu yaparlarken inanclarinin buyurduklarinin tam tersi seklinde davranis ve soylemlerde bulunmalari.Hee yakisiyor mu ? Cuk oturdu hepsine valla.

insanlari birbirinden ve hayvanlardan ayiran dini yukumlulukleri var..
rabbine itiat ve ibadet etmek ...
hayvanlarin oyle bir yukumlulugu yok...
her insan kendi iradesiyle akliyla ister yapar ister yapmaz...islam dinine inananlari birbirinden ayiracak budur..yapilan ibadetlerinin samimiyeti allaha kalmistir oda kimseyi ilgilendirmez..herkes kabul olmasi ümidiyle yapar..
demek istedigi bence budur...
yapmazsa ne farki kalir...
bunu daha guzel bir dille anlatabilirdi tabi..

Insan ile hayvan arasinda ki tek ve "yapmaz ise ne farki kalir!" denilebilecek yegane fark namaz mi?
Bu fark' oncelik verdigin degerlere gore degisiklik gostermez mi?
Ve "yapmazsa ne farki kalir!" demekte "namaz kilmayan hayvandir" dan daha guzel bir dille anlatmak olmuyor.

Bundan dolayi hayvan olacaksam olayim
benim ile allah arasinda
En azindan kimsenin hakkina irzina gunahina girmiyorum

Toplumun ahlakini bozan, kendinden olmayani otekilestiren , kadina/cocuklara tecavuz edene goz yuman, hayvanlari iskence ederek olduren hatta tecavuz eden kesim "hayvan"dir desek...Hatta hayvan demesek, AHLAKSIZ desek...

Son düzenleme:
Şu efendiyle aynı kategoriden insan sayılacağıma, kin nefret bilmeyen hayvan kategorisinde anılmayı şeref bilirim

Back