- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Senaylcn96
Merhaba aranızda yeniyim bu konu ile ilgili daha önce de sormuştum ama psikolojik olarak rahatliyamiyorum benim nisanlimla 6 mayısta tam ilişki denmeyecek bir ilişkim oldu o dönem de kist için Diana 35 kullanıyordum ilişkiden 10 gün sonra adet oldum içim rahat etmedi ilişkiden 35 gün sonra kanda betahcg baktirdim negatif çıktı ikinci adetimi oldum sonra ilacı kestim 55 gun sonra yine beta hcg baktirdim 0.1 negatif cikti üçüncü adetin gecikti ilişkiden 65-77-83 ve 90 gün sonra ultrasona girdim çok sancim olduğu için ve birsey gözükmedi idrar testi yaptım negatif cikti tarlusal verdi doktorum bitince 3. Gün regl oldum ve yeni bir doğum kontrole başladık ancak benim Karnım sisip sisip iniyor ara ara kasık agrim oluyor midem bulanıyor sanki birsey hareket ediyormuş gibi geliyor bacaklarim ağrıyor sürekli acikiyorum goguslerim ara ara hassaslasiyor sizce bu kadar zamanda olsa çoktan çıkar miydi bunun pismanligini atamiyorum doktorda tertemiz dedi ama korkuyorum hala cikmama gibi bir ihtimal var mıdır ?