- Konu Sahibi tenderness
-
Birkaç gün önce 33 yaşıma girdim.Niye bilmiyorum ama ilk defa doğum günümü kutlamak zor geldi.14 yıldır sigara kullanıyorum malesef.Doğum günümden beri yüzümü incelemeye başladım.Ne yazık ki kara sarı rengine bir de yanaklarımdaki gevşeme eklendi.Sebebi elbette ki sigara.Yüz yogası nasıl yapılır diye videolar izlerken yıllardır bu işle uğraşan bayan 'sigara kullanıyorsanız sonucunu çok geç görürsünüz'dedi.Evet belkide tahmin edebileceğim bir şeydi ama ben çok etkilendim.Şimdilerde hep insanların yüzünü inceleyip bu içiyordur bu içmiyordur demeye başladım.
Çok kez bırakmayı denedim.En uzunu bir ay sürdü.Yaklaşık bir ay önce bir hafta ve beş günlük denemelerim oldu.Hep yanlış zaman yazın bırakılır mı gibi saçma düşüncelerle vazgeçtim. Ama anladım ki bu işin doğru zamanı yok.Zor olacak,canım çok isteyecek biliyorum.Ama kendime ettiğim eziyet bana daha çok ağır gelmeye başladı.
Bugün sigarayla geçireceğim son gün.Kararlıyım,vazgeçmeye başladığım anlarda yüzümü inceleyeceğim.Bu gece arkadaşlarla geziye gidiyoruz.Grupta benden başka sadece bir kişi sigara kullanıyor.İlk günüm bu sayede kolay geçecek.
Ne yaşarsam buraya yazacağım.İnşallah bir gün içmediğim için çok mutluyum da yazabilirim.Sigarayı bırakmaya çalışan herkese ve bana da kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?