CEVABIN BENİ çok güldürdü ama çok arastırdım nereye acacağımı bilemedim bura uygundur diye düşündüm :)Bdv ye uygun bir konu deği.. ... diyemedim
şu an ki ruh halim böyle istedi çok önemli değil kapanıp kapanması bazen insanların dertlerini ve bilinmeyenlerini okumayı seviyorumNedem böyle bi konu açtın araştımamı yapıyorsunbdv ye uygun değil zaten konun ya kapanır ya taşınır
neden benimle uğrasıyorsun şekerim konunun kapatılmasını bile dert etmiyorum ben sen neden açtığım için dert ediyosun yazmazsın olur biterBurda çok fazla dertli konu var şu anki ruh halin onları okuyabilir
Pekala şekerimneden benimle uğrasıyorsun şekerim konunun kapatılmasını bile dert etmiyorum ben sen neden açtığım için dert ediyosun yazmazsın olur biter
tesekkür ederimkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
hadi sen oyununu oyna, oyalan der gibikonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
sana mı kaldı tasası ben dert etmiyorum sana ne oluyo acaba madem çok meraklısın oyuna herkes kendi köşesinde oynasınhadi sen oyununu oyna, oyalan der gibi
ben oynuyorum zati. sıkıntı yok. sakin olsana mı kaldı tasası ben dert etmiyorum sana ne oluyo acaba madem çok meraklısın oyuna herkes kendi köşesinde oynasın