bu sizce tuhafmi

erkanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
45
0
48
kizlar normalde bugün 6+2 hamileyim sadece kesem göründü ayin 20 de yine gidecem kalp atislari ve bebisi görmek icin ama benim gögüslerimdeki sanci ve sislik bugün yok neden acaba sadece ellersem kökleri hafif aciyor yumusaklastilar sizde böyle olan varmi bu normalmi

canım ultrasona grdınmı bebegınızı goremedınızmı bende 6+3 ıken gıttım ama bebegı goremedım 8.haftamda tekrar gdecegım alttan baktı ama goremedı bebegı.goguslerın ole oılması normal canım herzaman sıs olucak gbı bı kaıde yok benımde sabahları ınık oluyo ama aksama dogru davul gbı oluyo

Merhaba, bende şu an 6+4 günlüğüm, ama son kontrolüme 6+2 günlükkken gittim.
Bebeği görememen çok normal canım, ben de karından ultrasonla baktırdım ve keseyi gördük.
Doktorumun dediğine göre önemli olan, kesenin olması gereken büyüklükte olması.
Bana 10 gün sonra gel, kalp atışlarını görürüz dedi.
Lütfen sıkma canını göremedim diye.
ınşallah hepimiz görürüz de kucağımıza da alırız sağlıkla:)

dınamıscımmbunun kıloylada alakası varmıdır sence bana karından da baktı ılk once keseyıde goremedı galıbakı alttan bakalım dedı nebılıyım 2 hafta beleyıp ole gdecegım gelısme var dedı doktor ama endıselenmedende duramıyor ınsan ılk hamıleleıgım sen hangı hastaneye gdıyosun ben etlık zubeyde hnm dogum evıne gdıyorum bu arada benım bebekte bgun 6+6 oldu

normal arkadaşım korkma...üzme kendini...annelik demek sabır demek herşey adım adım ilerliyor...

arkadaslar cok saolun tesellınız ıcın bencede sabretmem gerekıyo burda bazı arkadaslar topıc acmıstım bos gebelık olabılır deyınce korktum

8 haftalıkken görülmeye başlanıyormuş kalp atışları,, ondan önce sadece kese görülebiliyormuş zaten. o yüzden endişelenecek bir şey yok.. ben sabretmiştim keseye bile baktırmamıştım. 8 haftalıkken gittiğinizde orda pıt pıt diye atan bir şey göreceksiniz. :) insan o zaman anlıyor içinde bir can taşıdığını..

AYYY ARKADASLAR HEPINIZE COK TSK EDERIM COK ENDISELENMISTIM AYIN 14 UNU SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM BENDE COK KURUNTULUYUM CANIIIIIIIIIIIIIMkaydirigubbakcemile3

bence hiç kuruntu yapmaya gerek yok..benim düşüncem her zaman şudur: elinden gelip düzeltebileceğin bir şey olmadığı müddetçe düşünüp vesvese yapmaya gerek yok.. o karnımızdaki miniğe müdahale edemiyoruz şuan.. Allah ne dilerse o olacak nasılsa.. inşaAllah sağlıkla ve zamanında kucaklarımıza alırız miniklerimizi :)

inşallah cnm benı cok rahatlattın sen kac haftalıksın

ben 19. haftadayım..ve Allah'a şükür çok da rahatım..2li test filan da yaptırmadım. ayrıca hipotiroid'den dolayı ilaç tedavisi görüyorum ama bebeğim Allah'a emanet.. bizim içimize o canı o yerleştirdi ve dilerse de alır.. tabi ki sabretmek kolay olmaz ama dünya o kadar da kolay bir yer değil zaten, değil mi :)

evt bızım suan bebklerımıze yapabılecek bıseyımız yok maalesef Allah nasıl yazmıssa onu yasayacaz

5. haftamda keseyı gormustuk 6+1 de de kalp atıslarını duymustuk bende. su an 7+5. ama her ınsanda farklılık gosterıyor. bence panık olmadan bekle. stres bebegıne zarar verır. allahım bebegını gosterır sana uzmez senı mınık melek merak etme :)

canım dun hasataneye gıttım bebegımı gorduk boyu 3 mm miş 10 gun sonra kalp atısları ıcın gdecegız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…