• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu siyah pıııhtııılaaarr neee?!:(

Pembekalpler

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
122
60
13
34
Arkadaslar adetim iyice sacmaladi iliski halinde felan degilim,iki adet oncesi adetim 4 hafta gelmedi ve geldigindede 2 gun surup kesildi,simdide adet zamanim degl ama 4 gundur sadece siyha yakin pihtilar geliyor adet yok sadece pihti:/ ve koku var agrim sizim yok hicbiryerimde :/ ne oluyor anlamis degilim sdece normlde 3 haftada bir gelirdi adetim ve 4/5 gun surerdi.ve bir ara ultrasonla yumurtaliklarima baktirmisdim ve doktor yumurtan catlamior buyumuyor ve disariya atmior rahimden demisdi bir tedavi gormedm iliskiyede girmedm bununla bir alakasi olabilirmi?:( :/

geçen ay 2 gün sürüp bittiği için geçen aydan kalan adet atıkları yumurtalıkta siyahlaşıyor. ve dışarı kan siyah olarak çıkıyor muhtemelen yakın tarihte yumurtalıkları uyaracak bir yiyecek falan yediyseniz o yüzden akıntınız siyah olabilir. Adet gecikmelerinde de aynı akıntıysa karşılaşmanız muhtemel

geçen ay 2 gün sürüp bittiği için geçen aydan kalan adet atıkları yumurtalıkta siyahlaşıyor. ve dışarı kan siyah olarak çıkıyor muhtemelen yakın tarihte yumurtalıkları uyaracak bir yiyecek falan yediyseniz o yüzden akıntınız siyah olabilir. Adet gecikmelerinde de aynı akıntıysa karşılaşmanız muhtemel
Hmm teskurr ederimmm evet bu mantikli geldi bana :) belkde oyleee oluyor kalanlar gelior suan. Acaba ne yedim ben :KK48: yine yesemde hep uyarsa su yumurtaliklarimi:KK48:

Back