kizlar 1 hafta kadar once mac'in face and body fondotenini aldim, almaz olaydim! markayi kotulemek istemiyorum kalitesi zaten tartisilmaz ama benim cildime uymadi demek ki. yuzume uyguladım, dekolte bölgemin de bi kismina uygulamistim minik bir iki lekeyi kapatmak için ancak kas yapayim derken goz cikti resmen
simdi bu gerdan dedigimiz kısımda bir suru kucuk sivilce olustu. hadi yakasi kapali giyip onlari ortuyorum bir şekilde ama yuzumde uc gundur kocaman bir sivilce vardi o biraz sondu derken burnumun kenarinda bi tane daha çıkmış sabah sabah sinir oldum. aksam da bi yere davetliyim. bu suratla gitmek istemiyorum.
var mi bildiğiniz soyle bir anda sonmesine yardimci olacak etkili bi yöntem ?
deri altı ve iltihaplı bir sivilce ise
bende her ay halimde malisef bu sorunu yaşıyorum
bir arkadaşımın tavsiyesi ile denedim bende olumlu sonuç verdi
ancak cildin çok mu hassas
sende olumlu olurmu bilmiyorum
yinede bu mucizevi sırrı
siz kk daki arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum
ASPİRİN
evet
bildiğin aspirin
4 5 damla ılık su da ezip sivilcenin üzerine sürüyorum
hem sızısını alıyor
hemde sönükleştiriyor
gece sürüp yattığımda ise
sabah kalktığımda
belirgin şekilde
küçüldüğünü görebiliyorum
ay hadi insallahh. ilk cikanin iltihabi kurudu kabuk bagladi gibi. bugun cikan da kizarik ve sislik seklinde iltihap yok gorunurde. hemem deniycem canim col tesekkur ederim
ekmek çiğne bantla bağla geceden yaparsan daha iyi olur tabi sabaha iltihap filan kalmaz küçülür geçmiş olsun
bu biraz degisikmis:) eskiden carpma sonucu oluşan bereye koyarlarmis duymustum. denedin mi hic canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?