Bu Sitenin Yönetimi Acilen Bu Sorunu Düzeltmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dakikalikfikrim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.102
1.209
63
29
Çoğu zaman aniden yazıverdiğimiz yazıların, düşüncelerin, tavsiyelerin, sorunların, sinirle yaptığımız yorumların süre sınırı olmadan değiştirilebilmesini ve silinebilmesini istiyoruz.

Siz sitenizin içeriğini lebaleb dolduracaksınız diye bizim yazdıklarımızdan pişman olma veya düzeltme hakkımızı elimizden alamazsınız!

Site yönetimi olarak bizim dertleşme danışma isteğimizi ömür boyu buraya mıhlayarak ve bize düzeltme şansı vermeyerek devletten bile üstünlük taslıyorsunuz çünkü hukukta bile ifade verdikten sonra bile geri çekme, yanlışlık sebebiyle düzeltme hakkı varken bu sitede yoktur.

Eğer düzelmezse kadınlar bu siteye dertten derde soru sormaya girelim çünkü belliki hakkımızı kısıtlayıp küçük görüyorlar satın aldıklarını sanıyorlar bi üyelikle.

Erkek-kadın girilen çoğu sitede bu kısıtlama yok ama kadın çoğunluklu bu sitede küçük görülüp haklarımızın aza indirildiğini farketmiş bulunuyorum o yüzden sizide protesto hakkınızı kullanarak bu site bu özelliği düzeltmezse bu siteyi az kullanmaya davet ediyorum.

( anket açamadım çünkü mobilden giriyorum 3 tarayıdan denediğim halde olmadı)

Siz sitenizin içeriğini lebaleb dolduracaksınız diye bizim yazdıklarımızdan pişman olma veya düzeltme hakkımızı elimizden alamazsınız!
Eğer düzelmezse kadınlar bu siteye dertten derde soru sormaya girelim çünkü belliki hakkımızı kısıtlayıp küçük görüyorlar satın aldıklarını sanıyorlar bi üyelikle.
bu sitede küçük görülüp haklarımızın aza indirildiğini farketmiş bulunuyorum o yüzden sizide protesto hakkınızı kullanarak bu site bu özelliği düzeltmezse bu siteyi az kullanmaya davet ediyorum.
Yazdığınız metnin tamamı çok kötü ama alıntıladığım kısımlar kötünün yanısıra forum kurallarıyla ilgili bilgi eksikliğiniz ve ayıbınızı içerdiğinden, özellikle alıntıladıklarıma cevap vermek istedim.

1. si Üyelerin kendi rızalarıyla açtıkları konuları okuyup site ve üye profili hakkında fikir sahibi oluyor, üye olmaya karar veriyorsunuz, başkalarının yazdığı içerikleri okumaya gelince iyi, kendi içeriklerinizi silemeyince kötü mü oldu bu site?
Kaldı ki siteye üye olurken hepimiz kuralları, önümüze çıkan kullanım sözleşmesi metnini okudum, kabul ediyorum demeden üyelik işlemlerini tamamlayamıyoruz.
Sözleşmeyi okumak biz üyelerin sorumluluğundadır, okumakla mükellefiz, okumamışsak kimse bize zorla okuyun demiyor.
Bakınız o sözleşmede ne diyor:

• Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Kullanım sözleşmesinde geçen "Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez" maddesi gözden kaçar, çoğunluk okumaz öngörüsüne sahip adminler, bizler üye olduktan sonra otomatik gönderimli bir Hoş Geldiniz mesajı gönderir mesaj kutumuza, o mesajda bizi hoş geldiniz diyerek karşılarken konu veya mesajlarımızın silinmeyeceğini de hatırlatırlar.

Özel mesaj kutumuza gelen mesajı da okumadık pas mı geçtik, buyurun adminlerin onayıyla site kurallarının en önemli kısımlarını içeren bir topik var, yoğunluğu diğer bölümlere nispeten daha fazla olan bölüme açılmıştır özellikle, ki okumadım, görmedim, gözümden kaçtı denmesin, içeriklerin silinmeyeceği yazılıdır:

Siz bunca bilgilendirmelere karşılık okumadıysanız ya da okuduysanız ama ben nasılsa bir konu açar yönetime ayar çekerim dediyseniz kusura bakmayın, siz parmak salladınız diye site kurulduğundan beri var olan kurallar değişmeyecek.

2.si Biz burada kimseyi küçük görmeyiz, aksine gayet amatör bir ruhla yönetilen ama kuralları olan platformda sizin tabirinizle üyeleri satın! aldığımızı düşünmüyoruz, ki bu gerçekten çok kaba ve kötü bir yaklaşım, kimse kimseyi satın almıyor, burası müşteri-şirket mantığıyla işleyen bir yer değil, burası bir paylaşım platformu, kah eğlendiğimiz güldüğümüz, kah birlikte üzüldüğümüz gayet sıcak ilişkiler kurulan, sizin satın almak dediğiniz şeye bizim editörü, admini, üyeleriyle aile dediğimiz bir yer.
Birbrimize kızarız, atışırız ama birimizin derdinde hepimiz kucaklaşırız, yeri gelir insanlar abi bilir Kazen'le dertleşir, kimi zaman bir mesaj kadar yakın olduğumuzu bilirler her şeyi sorarlar, bugüne kadar kimse sizin gibi kendine müşteri yakıştırması yapmadı, biz de aile gibi gördüğümüz insanlara satın aldığımız kişiler gözüyle bakacak çiğlikte insanlar değiliz, kurduğunuz şu cümleden ben utandım şahsen, parmak sallar gibi tehditvari yazmanız da cabası.

3.sü kimse buraya zorla üye yapılmadı, aynı şekilde üye olmaktan memnun olmayanlarda sitede zorla tutulmuyor, Kazen'in site kurallarına yazdığı kimine ağır gelse de çok güzel bir cümlesi var diyor ki "kalana git, gidene kal demedik şimdiye kadar"

Hür iradenizle üye oldunuz, kurallar size uymuyorsa hür iradenizle de üyelik iptali yapabiliyorsunuz ama ben sabırsız bir kadınım, iradenizi erkene çekip üyeliğinizi iptal ettim çünkü kurallar size, siz kurallara uymuyorsunuz.

Saygılarımla...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…