bu şişlik ne olabilir :(

seker_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
25
0
merhaba arkadaşlar benim de size birşey danışman gerekiyor.
2 gündür kafamda bir şişlik var sol tarafta fındıktan büyük. Çok fazla ağrı yapıyor üstüne bile yatamıyorum.
belirli aralıklarla baş ağrım var fakat migren agrısı gibi değil kısa kısa ama şiddetli:bbo:
ayrıca yaklaşık 4 gündür bulantım olmadan ara ara istifra ediyorum.
belli belirsiz bir sinir geldi üzerime, nişanlıma hiç bişey yokken bağırıyorum :çok üzgünüm:
çocukken de duyma problemim vardı şu anda da tekrarladı telefonda konusurken bile karsı tarafı çok zor duyuyorum.
işe yeni girdim sigortam yok henüz o yüzden doktora da gidemiyorum.
aynı şiklayetleri olan varmı aranızda bana yardım edebilecek.
şimdiden teşekkürler :enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar benim de size birşey danışman gerekiyor.
2 gündür kafamda bir şişlik var sol tarafta fındıktan büyük. Çok fazla ağrı yapıyor üstüne bile yatamıyorum.
belirli aralıklarla baş ağrım var fakat migren agrısı gibi değil kısa kısa ama şiddetli:bbo:
ayrıca yaklaşık 4 gündür bulantım olmadan ara ara istifra ediyorum.
belli belirsiz bir sinir geldi üzerime, nişanlıma hiç bişey yokken bağırıyorum :çok üzgünüm:
çocukken de duyma problemim vardı şu anda da tekrarladı telefonda konusurken bile karsı tarafı çok zor duyuyorum.
işe yeni girdim sigortam yok henüz o yüzden doktora da gidemiyorum.
aynı şiklayetleri olan varmı aranızda bana yardım edebilecek.
şimdiden teşekkürler :enbuyukkk:

Merhaba geçmiş olsun bu konuda mutlakaçok acil doktora gitmeniz lazım, sigortanız olmasa bile acil gidin hiç böyle bir konuda burdaki insanlar size yardımcı olabilir mi ?Burdaki insanlar doktor değil hem varsayalım arada doktor biri okusa bile varsayalım kendi branşı olsa bile sizi muayene etmeden tektikler yapmadan size sağlıklı birşey söyleyemez

X