Gelinlik Modelleri bu sırta bayıldımmm:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iklim__

Ziyaretçi
kızlar, şu modele rastladım nette. önü o kadar dikkat çekici değil ama bu sırt beni bitirdi...

sizce de harika değil mi?*

hemen çıktı alıp gelinlikçimin yolunu tutuyorum:))

Eklentiler

• $c2.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleyen: Moderatör:
canım ewett güzel ama başka sırt modellerinede bak çok değişik modellerde var hevesini krımak istemem çok güzel ama bitecek kadarda değilyasakkelime

güzel evet ama ben de gamzelim arkadaşımıza katılıyorum bitecek kadar bir güzelliği yok. en azından straplez modellerin hepsinin sırtı hemen hemen aynı .yine de tercih meselesi

bunlar nasıl canım

sondaki gelinliğin sırtı daha hoş bnce farklı bari:)

bence de güzel bir sırt modeli olmuş, ben de öyle diktirmeyi düşünüyorum

ay kızlar ben hala vazgeçemiyorum:kedi:

biraz daha bakınayım bari..

güzelmis ama degisik degil arkadslarin dedigi gibi o sekilde olan gelinliklerin sirti genelde o sekil oluyor.
iyice icine sinsin canim acele etme zamanin varsa

daha ne modeller var ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz sadelikten hoşlanıyosun anlaşılan

canıcım bizler fikrimiz söledik tabiki karar senin zevk senin çok hoşuna gitsiyse diktir ama erkense bekle dioruz hepimiz inana evlenene o gelinçiye girene hatta ve hatta son dk kadar insanın fikri değişebiliyor kararlaşıp beğendin o model bakıyorsun başka bir model olup çıkıyor karşınakaydirigubbakcemile5

tamam kzılar,, düğün haziranda.. sizleri dinliyor ve mayısa bırakıyorum. 3 günde dikiyorlarmış zaten...çok sağolunn

benimde gelinligimin arkası böyleydi gercekten cok guzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…