- Konu Sahibi inciboncuk
-
Teşekkürler ben bir inceleyim önerdiğin kitabı zaten okuyacak yeni birşeyler arıyordum.Tamam genetik önemlidirde insanın bilinci nasıl oluşur?insan bilinci yaşadığı ortamda şekillenir.Ben buna inanıyorum biz onları yönledirebiliriz tabi karakterleri onlara özgü olacaktır benim oğlum benim beynimi taşıyamaz ancak şekillenecektir,zenginleşecektir.Çınar'da da benzer durumlar özellikle yemek yerken var. Hani şakaya filan vuruyorum ama benim de yeterince kafamı kurcalıyor bu konu. Okulda uyum problemi çekermiye kadar düşündürüyor bu durum beni. Eğer okumak isterseniz tavsiye edebilirim TÜBİTAK yayınlarından çıkan Richard Dawkins'in Gen Bencildir isimli kitabını. Kitapta özetle özverili ve bencil davranış kuramları, çıkarcılığın genetik tanımı, saldırgan davranışların evrimi, kanbağı kuramı güzel bir dille anlatılıyor. Bizler gibi çocuklarımızda kodlu doğuyor arkadaşlar. Bizler anne baba olarak törpüleyeceğiz onları çaktırmadan.
Teşekkürler ben bir inceleyim önerdiğin kitabı zaten okuyacak yeni birşeyler arıyordum.Tamam genetik önemlidirde insanın bilinci nasıl oluşur?insan bilinci yaşadığı ortamda şekillenir.Ben buna inanıyorum biz onları yönledirebiliriz tabi karakterleri onlara özgü olacaktır benim oğlum benim beynimi taşıyamaz ancak şekillenecektir,zenginleşecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?