bu şey bu sitede olmalı yaa

TopaLsoLucaNn

B:66.9Gncl:66.9Hdf:55.0
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
3.842
1.311
173
burdan sıte yonetıcılerıne grafıekrlerıne tum yetkılılere seslenıyorum.yazı yazarken her seferınde renk degıstırmek cok sınır bozucu.bu kadar buyuk ve en cok tıklanan kadınlar platformunda renksız yazı olmamalı ya.yazı yazarken en fazla 3 kere renk degıstırme ıslemı uyguluyorum sonrası sıkıyor yada acıl yazman gerekıyor yazılar renksız ıncecık cıkıyor.bunu bır kez kullanıcı panelınden ayarlayıp devam bızım ayarladıgım sekılde dusse sısteme yazıalr ne ıyı olurdu.bence bu sıtede bu ozellık kesınlıkle olmalı 2007 den berıdır degısık nıkelrlede olsa bı sıtede yer alıyorum bır cok sey degıstı ama bu yazı sıstemı hala degısmedı.bırde genel sohbet alanı vardı oda kapandı keske kapanmasa ıdı.soledıkelrımı degerlendırmeye alırsanız sevınırım saygılar...

hayır ama sımdı bılıyorum bu ozellık pro uyelere verılmısde yazı rengını sabıtlemek ıcın para odemek cok gereksız deılmı ? pro uyelerın ayrıcalıgı daha baska seyelr olmalı yazı rengı olmamalı bu benım fıkrım

bildiğim kadarıyla pro üyeliğin farklı ayrıcalıkları da var. yazı stili bunlardan biri. ama ilk mesajınızda bu özelliğin olmadığını söylediniz bende var olduğunu söyledim durum bu kadar basit.

bildiğim kadarıyla pro üyeliğin farklı ayrıcalıkları da var. yazı stili bunlardan biri. ama ilk mesajınızda bu özelliğin olmadığını söylediniz bende var olduğunu söyledim durum bu kadar basit.

ben bu ozellıgın bızım ıcın olmadıgını soledım mesela kullanıcı kontrolden ayarlıyorum ama olmuyor cunku pro uye olmam lazım bunu demek ıstedım canım :16::16::16::16:

Evet bende olması taraftarıyım her msjda rengi falan ayarlıyorum yazı tipini ayarlıyorum :26: Bazen hızlı yazarken unutuyorum..
İncecik siyah yazıyı sevmiyorum :5:

sıte yetkılılerı bu konuyu dusundulermı yanıt verırsenız sevınırım.bu uygulamayı emınım sıtedekı uyelerın yarısıdnan cogu ısteyecektır

olsa iyi olur ama
sadece yazı rengi degil
burdaki eksiklikler:ssz:

evet haklısın ama hepsı bırden olmayacagı ıcın once temek eksıklerın gıderılmesı gerek dıye dusunuyorum.bukadar populer olmus bı sıtede cok basıt eksıkler bunlar aslında yanı yazı rengı stılı su bu herkes sabıtleyebılmelı.

çoğu üye bunan rahatsızdır eminim ama bu başlığı görmediklerinden dile getirmiyorlardır.
evet ya olsa ne güzel olurdu tek tek renk karakter boyut değiştirmekle uğraşmazdık

Her seferinde, rengini boyutunu ben de ayarlamaktan çok sıkıldım açıkçası.
Hele bi de konu açtığımda. Her birine cevap verirken bir de onu ayarlıyorum. Çok sıkıcı .

Her seferinde, rengini boyutunu ben de ayarlamaktan çok sıkıldım açıkçası.
Hele bi de konu açtığımda. Her birine cevap verirken bir de onu ayarlıyorum. Çok sıkıcı .

Pro üye olursan rounu kökten cözersin minikkuşum

Back