Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Senenin Moda Saç Rengi Nedir?

merveseyy

canım oğlum benimmmmm....
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
521
3
96
39
İstanbul
Arkadaşlar saçlarım şuan siyah ama hamile kalmadan önce boyatmak istiyorum.Acaba ne renge boyatsam.karamel diyen var ama bilmiyorum.röfle esmer olduğum için güzel tutmuyo olmuyoda zaten.kızılda akıyone yapcam yaa.karamelide boyamadım hiç nasıl olur bilmiyorum.Ama değişiklik istediğim kesin.NE RENK SİZCE?:uhm:

bence kahverrengi tonları hoş duruyor...ben de uzun zamandan sonra şaçımı boyattım altın kahve rengine gerçekten beğendiler...hem bu arada saçın dinlenmişte olur ..hayırlısıyla doğumunu yaptıktan sonrada tekrar istediğin renge boyatırsın..sevgilerrrr a.s.

TEŞEKKÜR EDERİM.altın kahve demiştin dimi.acaba markasınıda öğrenebilirmiyim?

ben palette nin altın kahvesine boyattım..çok güzel kahverengi tonlarıda var..kataloğundan bakarsın artık..iyi günlerde kullan canım şaçını...a.s.

çikolata kahve olabilir ayrıca loreal recital preference nin 6.23 irize dore rengi esmerlerde çok güzel oluyor benim arkadaşım denedi recital preference 6.35 havana/açık ambre recital preference 7.1 izlanda süper renkler esmerlere çok yakışıyor bence ayrıca resmini koyacağım jessica alba nın rengide çok güzel

umarım yardımcı olabilmişimdir ama dediğim gibi verdiğim numaralara bir yerden gidip bak hoşuna gidebilir

kahvenin renkleri çok güzel yaa.ayrıca şu uzun saçlı kızın ki ne renk ?o çok güzel durmuş dimiii.bende istiyorum aynısındannnnn

a.s.:bende ESMERİM röfle çok yaşlı durduruyo bide makyaj yapmak gerek oluyo bana yakışmıyo bende kahve tonlarına boyatmayı düşünüyorum.SENDE DENE CNM:

kahve nın tonlarından başla bence kahvenın üzerine gölge ama kahvenın bi açık tonu güzel olur bence...

meraba selin lütfen saçlarınınn bir resmini koyabilirmisin siteye bende karamel tonları deniycem.acil lütfenn:sm_cool::teytey::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…