Bu şekilde kanaması olan var mı?

Rahatsız edici bir görüntü, bu tarz görüntüler yasak sitede.

Ne kanaması ayrıca? Regl, düşük?

8 haftamdayım üç gün önce bu şekilde aşırı derecede kanamam oldu ayaklarıma kadar indi çok aşırıydı ama çok şükür ki bebeğimde bi sıkıntı yok kalp atışlarıda var çokta güçlü bundan sonra gebeliğim nasıl devam eder çok merak ediyorum iki gündür hastaneye gidiyorum bebeğimde bi herhangi bi sıkıntı yok doktor olabilir ani bi hareketin olmuştur ondan olmuştur böyle şeyler olabiliyor falan dedi bu kadar kanamaya rağmen bebeğimin durması benim için bi mucize benim gibi gebeliğin de bu şekilde kanaması olan var mı çok merak ediyorum?

Benim hamileliğimde kanamalı geçmişti, bu renk olduğu da oldu açıkçası ama miktar olarak sanırım bir belki iki kere bu kadar olmuştur belki. Sıkıntısız doğum yaptım çok şükür. Rabbim size de nasip etsin inşallah progestan kullanıyorsunuzdur değil mi?

Evet kullanıyorum

Rahatsız edici görüntü olduğunu bende biliyorum sonuçta hepimiz kadınız görmediğimiz bişey değil yani sadece gebeliğin de benim gibi bu durumu yaşayıpta sağlıklı bi şekilde doğum yapan var mı diye merak ettiğim için attım yoksa bende biliyorum yasak falan bakmak ismiyosanız açmayın görüntüyü

Yazsanızda bu durumu yaşayanlar zaten anlar fotoya gerek olduğunu düşünmüyorum

Başta fotoğraf var yazmamışsınız? Kadınız diye herkes herkesin kanını külodunu görmek zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…