- 19 Ağustos 2024
- 19
- 7
- 1
- Konu Sahibi GulNevaamm
-
Hap kullanırken nie hamile kalasın hap kullanıon nie parmakla ugrasıonMerhaba,
Aralık ayında erkek arkadaşım ile beraber birbirimizi tatmin ettik, birbirimize mastürbasyon yaptık.
Eğer onun elinde sperm sıvısı varsa ve benim vajinama bulaştıysa hamile olma ihtimalim var mı?
Doğum kontrol hapı kullanıyorum bu arada ocağın ilk haftasında da 4 gün adet gördüm ama kasıklarıma vs hep ağrı giriyor.
Bu yüzden korktum ve çok pişmanım ilkti bir daha olmayacak
Bu şekilde gebelik olurmu
Hapı kullanmamın sebebi adet düzensizliğim ve 1 senedir kullanıyorum neredeyseHap kullanırken nie hamile kalasın hap kullanıon nie parmakla ugrasıon
korkma olmaz bısey .Hapı kullanmamın sebebi adet düzensizliğim ve 1 senedir kullanıyorum neredeyseböyle bir şeyi evlenmeden yaşamak istemedim korktuğum için, bunu bile yapınca pişman oldum
Teşekkür ederim , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkorkma olmaz bısey .
Kesinlikle o ihtimal var hemen hamilelik testi yaptırmalısınMerhaba,
Aralık ayında erkek arkadaşım ile beraber birbirimizi tatmin ettik, birbirimize mastürbasyon yaptık.
Eğer onun elinde sperm sıvısı varsa ve benim vajinama bulaştıysa hamile olma ihtimalim var mı?
Doğum kontrol hapı kullanıyorum bu arada ocağın ilk haftasında da 4 gün adet gördüm ama kasıklarıma vs hep ağrı giriyor.
Hanımlar selam bişey sormak istiyordum ilişkiden 6 gün sonra test yapsam sonuç çıkar mı yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü dahil 2-3 gün daha ilişki olduMerhaba,
Daha çok erken regliniz geçince ya da beklenen regl günü yapınHanımlar selam bişey sormak istiyordum ilişkiden 6 gün sonra test yapsam sonuç çıkar mı yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü dahil 2-3 gün daha ilişki oldu
Merak etmeyin korkmayın mümkün değilMerhaba,
Teşekkür ederim cevabınız için, benim için mi dedinizOlabilir
Teşekkür ederim reglime 1-2 gün kala kanda çıkar mı pekiDaha çok erken regliniz geçince ya da beklenen regl günü yapın
1 2 gün kala çıkar kanda hatta idrar testinde de çıkabilirTeşekkür ederim reglime 1-2 gün kala kanda çıkar mı peki
Hayır 15 gün sonra çıkarHanımlar selam bişey sormak istiyordum ilişkiden 6 gün sonra test yapsam sonuç çıkar mı yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü dahil 2-3 gün daha ilişki oldu
Ah ah benle sen kalamıyoruz bu şekilde olanlar emin ol hamile de kalabilirKesinlikle o ihtimal var hemen hamilelik testi yaptırmalısın
Ya Allah aşkına biz 5 senedir çocuğumuz olmuyo diye yakınıyoruz sen mast ile hamile kalabilir miyim diyorsun sperm yürüyen birşey değil elinden vajinana yürüsün
Adet görmüşsünüz zaten gebelik olduğunu sanmıyorum ikinci kez adetinizi bekleyin olursa zaten gebelik yoktur yine de içiniz rahat etmek istiyorsa bir test alın yapın hayırlısı olsun inşallahMerhaba,
Adet görmüşsünüz zaten gebelik olduğunu sanmıyorum ikinci kez adetinizi bekleyin olursa zaten gebelik yoktur yine de içiniz rahat etmek istiyorsa bir test alın yapın hayırlısı olsun inşallah
Test negatif çıkmış o zaman yoktur içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?