Bu şekilde hamilelik olur mu

GulNevaamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
19
7
1
Merhaba,

Aralık ayında erkek arkadaşım ile beraber birbirimizi tatmin ettik, birbirimize mastürbasyon yaptık.
Eğer onun elinde sperm sıvısı varsa ve benim vajinama bulaştıysa hamile olma ihtimalim var mı?
Doğum kontrol hapı kullanıyorum bu arada ocağın ilk haftasında da 4 gün adet gördüm ama kasıklarıma vs hep ağrı giriyor.
Bu yüzden korktum ve çok pişmanım ilkti bir daha olmayacak
Bu şekilde gebelik olurmu

Hap kullanırken nie hamile kalasın hap kullanıon nie parmakla ugrasıon

Kesinlikle o ihtimal var hemen hamilelik testi yaptırmalısın
Ya Allah aşkına biz 5 senedir çocuğumuz olmuyo diye yakınıyoruz sen mast ile hamile kalabilir miyim diyorsun sperm yürüyen birşey değil elinden vajinana yürüsün

Hanımlar selam bişey sormak istiyordum ilişkiden 6 gün sonra test yapsam sonuç çıkar mı yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü dahil 2-3 gün daha ilişki oldu

Merak etmeyin korkmayın mümkün değil

Hanımlar selam bişey sormak istiyordum ilişkiden 6 gün sonra test yapsam sonuç çıkar mı yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurtlama günü dahil 2-3 gün daha ilişki oldu
Hayır 15 gün sonra çıkar

Ah ah benle sen kalamıyoruz bu şekilde olanlar emin ol hamile de kalabilir artık hiçbirşeye olamaz diyemiyorum gerçekten herşey olabilir Rabbim tez zamanda kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlarla inşallah

Adet görmüşsünüz zaten gebelik olduğunu sanmıyorum ikinci kez adetinizi bekleyin olursa zaten gebelik yoktur yine de içiniz rahat etmek istiyorsa bir test alın yapın hayırlısı olsun inşallah

Mantığı ne evlenmeden yapmak istemedin de elin adamının parmağı girince evlenmeden olmuş olmuyor mu yani, bu kandirmacaalr da beni hasta ediyor, neyse soruna gelelim böyle birşey olmaz imkansız yani o kadar kolay olmuyor o işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…