bende ugrasıyorum bu illetle canım psikolojm bozuldu ama cocukta istiyorum .
kızlar merhaba bende 2aylık evlıyım ve tam birleşme olmadı yanlız p..s in yarısını alabıldım içime.ve eşim sürekli oraya boşalıyor kalkmıyorum uzun bir sure fakat kalkıncaa spermler dökülüyor herkestemi böyle yoksa biz tam olamadıgımız içinmi. anneme baskasından bahsedermişcesine sordum cocuk olması için tam birleşme şarttır diğer türlü yumurtalıklara ulaşmaz sperm diyor bende buna inaıyorum sankı cunku vajililerden cok az kişi hamile kalabilmiş gibilütfen cevap verinn
kızlar merhaba bende 2aylık evlıyım ve tam birleşme olmadı yanlız p..s in yarısını alabıldım içime.ve eşim sürekli oraya boşalıyor kalkmıyorum uzun bir sure fakat kalkıncaa spermler dökülüyor herkestemi böyle yoksa biz tam olamadıgımız içinmi. anneme baskasından bahsedermişcesine sordum cocuk olması için tam birleşme şarttır diğer türlü yumurtalıklara ulaşmaz sperm diyor bende buna inaıyorum sankı cunku vajililerden cok az kişi hamile kalabilmiş gibilütfen cevap verinn
canım bende senin gibiydim evlendikten sonra ilk iki lişkide tam birleşme olmadı hatta hiç içime alamıyordum üstelik çok kan geliyordu.3. de tam bir birleşme olmamasına rağmen içime boşaldı hamile kaldım.olur vajinismus hamile kalmaya engel değil.ben hala ilişkiye giremiyorum.
Canım, ben hiç içine girmeden (yarısı bile) sadece vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım. Üstelik böyle hamile kalınacağını bilmediğim için ayakları havaya kaldırmak, yataktan hemen çıkmamak...vs. gibi şeyler de yapmadım. Şu an 4 yaşında benim süzmem.
4 önce vajinusmusu aştım. Şimdi de doğal yollarla hamile kaldım.
canım ya nasıl hamile kaldın tam olarak anlatsan ne oluuuuuuuuuuuuuuuur yardım cevap bekliyporum
Canım benim, ben de anlamadım nasıl hamile kaldığımı. Çünkü bu şekilde hamile kalınacağını bile bilmiyordum. Oğlum 1 ay sonra 4,5 yaşını dolduracak. 8,5 senelik evliyim. O zamanlar bırak vajiliyken hamile kalındığını bu kadar vajili bayan olduğunu bile bilmiyordum. Bu olay bir tek benim başımda zannediyordum. Vajili olduğum için çocuk hayali bile kuramıyordum. Ben bu şekilde hamile kalındığını bilmediğimden hamileliğimi de çok geç öğrendim....Allahın takdiri işte...[/Q
ne güzel canım cevap yazdığın için teşekkürler daha sık görüşmek isterim nasıl görüşe biliriz özelden nasıl mesajlaşılıyo bilmiyorum bile yeni katıldım canım bana yardım edersen sevinirim
Canım benim, ben de anlamadım nasıl hamile kaldığımı. Çünkü bu şekilde hamile kalınacağını bile bilmiyordum. Oğlum 1 ay sonra 4,5 yaşını dolduracak. 8,5 senelik evliyim. O zamanlar bırak vajiliyken hamile kalındığını bu kadar vajili bayan olduğunu bile bilmiyordum. Bu olay bir tek benim başımda zannediyordum. Vajili olduğum için çocuk hayali bile kuramıyordum. Ben bu şekilde hamile kalındığını bilmediğimden hamileliğimi de çok geç öğrendim....Allahın takdiri işte...
ne güzel canım cevap yazdığın için teşekkürler daha sık görüşmek isterim nasıl görüşe biliriz özelden nasıl mesajlaşılıyo bilmiyorum bile yeni katıldım canım bana yardım edersen sevinirim
canım teşekkürler cevap yazdığınız için msn ye ekledim sizi görüşelim ne zaman açıyosunuz genelde msn yi
Canım, internete girdiğim belirli bir zaman yok. Özelden mesaj atarsan ben kk'yı açtığımda görürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?