• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu şekilde hamile kalınır mı?

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
kızlar merhaba bende 2aylık evlıyım ve tam birleşme olmadı yanlız p..s in yarısını alabıldım içime.ve eşim sürekli oraya boşalıyor kalkmıyorum uzun bir sure fakat kalkıncaa spermler dökülüyor herkestemi böyle yoksa biz tam olamadıgımız içinmi. anneme baskasından bahsedermişcesine sordum cocuk olması için tam birleşme şarttır diğer türlü yumurtalıklara ulaşmaz sperm diyor bende buna inaıyorum sankı cunku vajililerden cok az kişi hamile kalabilmiş gibi:( lütfen cevap verinn

Son düzenleme:
canım ben de vajiliyim ne söylesem doğru olmaz ama bildiğim kadarıyla vajiliyken hamile kalan arkadaşlar var.sanırım boşalma olduktan sonra ayaklarını havaya dıkıp bır sure öyle beklemen gerekiyor

bende ugrasıyorum bu illetle canım psikolojm bozuldu ama cocukta istiyorum .:(

üstüme vazife değil ama vajiyi atlatmadan hamile kalman ne kadar doğru bilmiyorum,pek tavsiye etmiyor arkadaşlar.yine de kendi kararın canım.inşallah herşey gönlünce olur

bende ugrasıyorum bu illetle canım psikolojm bozuldu ama cocukta istiyorum .:(

Daha 2 aylık evlisin ve tam birleşme olmamış ne bu acele çocuk için canım...
Tam birleşme olmadan da çocuk olabilir ama önce vajiyi yenmelisin, yoksa daha çok zorluk çekersin...

tam birleşmeyi bırak sadece sürtünme yoluyla eşin vajen agzına bosalması ıle hamıle kalanlar var canım bu yumurtlama donemı ve uretkenlk ıle alakalı bır durum...ama eskı vajınusmsulu olarak bende tam bırlesme yasayamadıgımda akıp gıdıyordu cogu ..akıp gıtsede yumurtlama donemınse ve duzenlı adet goren bırıysen her hanghı bır sorun yoksa hamıle kalabılırsın o yuzden eger ıstemıyorsan yenmeden dusunmuyorsan korunmanızı onerırım cunku yarımda olsa bırlesme yasanıyormuş sizde

kızlar merhaba bende 2aylık evlıyım ve tam birleşme olmadı yanlız p..s in yarısını alabıldım içime.ve eşim sürekli oraya boşalıyor kalkmıyorum uzun bir sure fakat kalkıncaa spermler dökülüyor herkestemi böyle yoksa biz tam olamadıgımız içinmi. anneme baskasından bahsedermişcesine sordum cocuk olması için tam birleşme şarttır diğer türlü yumurtalıklara ulaşmaz sperm diyor bende buna inaıyorum sankı cunku vajililerden cok az kişi hamile kalabilmiş gibi:( lütfen cevap verinn

canım bende senin gibiydim evlendikten sonra ilk iki lişkide tam birleşme olmadı hatta hiç içime alamıyordum üstelik çok kan geliyordu.3. de tam bir birleşme olmamasına rağmen içime boşaldı hamile kaldım.olur vajinismus hamile kalmaya engel değil.ben hala ilişkiye giremiyorum.

Canım, ben hiç içine girmeden (yarısı bile) sadece vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım. Üstelik böyle hamile kalınacağını bilmediğim için ayakları havaya kaldırmak, yataktan hemen çıkmamak...vs. gibi şeyler de yapmadım. Şu an 4 yaşında benim süzmem.

4 önce vajinusmusu aştım. Şimdi de doğal yollarla hamile kaldım.

içimi ferahlattınız kızlar sagolun. ben vajiili olduguma inandırmıyorum kendimi cunku eşim cok iyisin diyor ne kdr kafama taksamdaa asla vajıyı aklıma getırmıyorumm. yarısı oluyor umarm hepsi olur ve umarmnm bebegimde olurrr:)

ya ben de bi şey sorcam.. eşim tam ilişkiye girmden üzerine boşaldı sonra o kayganlıkla eşimin parmağını içime aldım hamilelik riskim var mı sizce??

canım bende senin gibiydim evlendikten sonra ilk iki lişkide tam birleşme olmadı hatta hiç içime alamıyordum üstelik çok kan geliyordu.3. de tam bir birleşme olmamasına rağmen içime boşaldı hamile kaldım.olur vajinismus hamile kalmaya engel değil.ben hala ilişkiye giremiyorum.

canım çok sevindim hamile kaldığına bende istiyorum nasıl hamile kaldın ne yapmam lazım bi bebeğim olsa eminim bunuda düzeltecem çünkü çocuk düşünüp piskolejim daha da çok bozuluyo ve kendimi dahada kasıyorum

Canım, ben hiç içine girmeden (yarısı bile) sadece vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım. Üstelik böyle hamile kalınacağını bilmediğim için ayakları havaya kaldırmak, yataktan hemen çıkmamak...vs. gibi şeyler de yapmadım. Şu an 4 yaşında benim süzmem.

4 önce vajinusmusu aştım. Şimdi de doğal yollarla hamile kaldım.

canım ya nasıl hamile kaldın tam olarak anlatsan ne oluuuuuuuuuuuuuuuur yardım cevap bekliyporum

canım ya nasıl hamile kaldın tam olarak anlatsan ne oluuuuuuuuuuuuuuuur yardım cevap bekliyporum

Canım benim, ben de anlamadım nasıl hamile kaldığımı. Çünkü bu şekilde hamile kalınacağını bile bilmiyordum. Oğlum 1 ay sonra 4,5 yaşını dolduracak. 8,5 senelik evliyim. O zamanlar bırak vajiliyken hamile kalındığını bu kadar vajili bayan olduğunu bile bilmiyordum. Bu olay bir tek benim başımda zannediyordum. Vajili olduğum için çocuk hayali bile kuramıyordum. Ben bu şekilde hamile kalındığını bilmediğimden hamileliğimi de çok geç öğrendim....Allahın takdiri işte...

Canım benim, ben de anlamadım nasıl hamile kaldığımı. Çünkü bu şekilde hamile kalınacağını bile bilmiyordum. Oğlum 1 ay sonra 4,5 yaşını dolduracak. 8,5 senelik evliyim. O zamanlar bırak vajiliyken hamile kalındığını bu kadar vajili bayan olduğunu bile bilmiyordum. Bu olay bir tek benim başımda zannediyordum. Vajili olduğum için çocuk hayali bile kuramıyordum. Ben bu şekilde hamile kalındığını bilmediğimden hamileliğimi de çok geç öğrendim....Allahın takdiri işte...[/Q

ne güzel canım cevap yazdığın için teşekkürler daha sık görüşmek isterim nasıl görüşe biliriz özelden nasıl mesajlaşılıyo bilmiyorum bile yeni katıldım canım bana yardım edersen sevinirim

Canım benim, ben de anlamadım nasıl hamile kaldığımı. Çünkü bu şekilde hamile kalınacağını bile bilmiyordum. Oğlum 1 ay sonra 4,5 yaşını dolduracak. 8,5 senelik evliyim. O zamanlar bırak vajiliyken hamile kalındığını bu kadar vajili bayan olduğunu bile bilmiyordum. Bu olay bir tek benim başımda zannediyordum. Vajili olduğum için çocuk hayali bile kuramıyordum. Ben bu şekilde hamile kalındığını bilmediğimden hamileliğimi de çok geç öğrendim....Allahın takdiri işte...

canım teşekkürler cevap yazdığınız için msn ye ekledim sizi görüşelim ne zaman açıyosunuz genelde msn yi

ne güzel canım cevap yazdığın için teşekkürler daha sık görüşmek isterim nasıl görüşe biliriz özelden nasıl mesajlaşılıyo bilmiyorum bile yeni katıldım canım bana yardım edersen sevinirim

canım teşekkürler cevap yazdığınız için msn ye ekledim sizi görüşelim ne zaman açıyosunuz genelde msn yi

Canım, internete girdiğim belirli bir zaman yok. Özelden mesaj atarsan ben kk'yı açtığımda görürüm...

Back