• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekilde hamile kalan varmıı:(

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Zamanında ciddi bir rahatsızlık geçirip hamile kalan varmı aranızda ? Umarım vardır:(

Yaaaa demekki yumurtalıklar zarar görmemiş ne güzel şuan şaşırdım maşallah

sağolasın canım zaten annem hamileyken kondu teşhis dogumadan sonra tam tedaviye başlandı

Allahın işi işte çok büyük Rabbim

kardeşlerim de sağlıklılar

aldır diyen çoktu

Evet oda bir avantaj olmuş ne güzel ... aynen Rabbim büyük gerçektende imkansız diye birşey yok ama iştee..

Yeni olan birsey arkadaşlar bu. Benim arkadaşım kan kanseri idi hamile iken öğrendi biraz erken doğum yaptı çocuk kuvezde kaldı. Arkadaşım kemoterapi aldı. Aylarca hastanede kaldı. Tedavi bitince Dr. Yumurtaliklarin öldü demiş asla çocuk olmaz tabi çocuğu var. Dr. Olmaz dedi ya buda korunmayı bırakıyor tekrar hamile kaldı ve doğurdu bile çocukta anneden sağlıklı.

Yeni olan birsey arkadaşlar bu. Benim arkadaşım kan kanseri idi hamile iken öğrendi biraz erken doğum yaptı çocuk kuvezde kaldı. Arkadaşım kemoterapi aldı. Aylarca hastanede kaldı. Tedavi bitince Dr. Yumurtaliklarin öldü demiş asla çocuk olmaz tabi çocuğu var. Dr. Olmaz dedi ya buda korunmayı bırakıyor tekrar hamile kaldı ve doğurdu bile çocukta anneden sağlıklı.
Yaaaa Allahın işi işte ol demiş olmuş maşallah ne güzel :(

Benim de tanidigim kisiler var hatta iki kez kanser gecirdi bebegini digurdu lohusalikta tekrar yakalandi ve yine iyilesti Allah bi daha
gostermesin:((İcinizi ferah turun Allah nasip eder insallah

Back