bu şekilde dolandırılan insan çok....bilinçlenin....

orion7

annesine aşık
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.621
115
123
İstanbul
kızlar erkek kardeşim bir radyo programının yarışmasına katılmış...eğer soruyu bilirsen sana samsung galaxy s4 göndericez demişler...abuk bi soru sormuşlar ve kazandınız demişler...ama küçük bi fark ödemeniz gerek, telefonu kargo ile yollayacağız parayı ödeyip ürünü alabilirsiniz demişler...

özellikle de söylemişler ürün orijinal diye...neyse 2 gün geçti hemen gönderdiler kargo ile 200 tl ödedik kardeşim işte idi. paketi bi açtım wmaxx diye duyulmadık tuhaf bi telefon kutusu...içindeki telefonun samsung galaxy s4 ile uzaktan yakından ilgisi yok...hatta sim kartı takacak yeri yok...

ya resmen dolandırıldık...eskiden kapı önü satıcıları gelirdi kadınları kandırırlardı...şimdi yöntem buna dönmüş...ama asla hakkımı helal etmiyorum bu dolandırıcılara...

en üzüldüğüm şey keyifle arabamda dinlediğim radyo kanallarının çoğunun bu işe bulaşmış olması...internetten araştırdım çok insan mağdur edilmiş ve edilmeye devam ediliyor. öyle çok şikayet okudum ki bu dolandırıcılık olayı hakkında...

böyle bir şey ile karşılaşırsanız hanımlar sakın rızkınızı kaptırmayın...çoluğunuzun çocuğunuzun nafakasını göz göre göre çalıyorlar...biz aptallık ettik kandık başka kimse kanmasın...

radyo reklmlarında bende duydum bunu ama böyle bi dolandırıcılık varsa nasıl hala reklam yapmaya devam edebiliyolar

Mesajlar geliyor sık sık konbaradan kazandığınız para 200 liraya ulaştı arayın 200 liranızı aktifleştirin diye yersen:)

evet amcamlarında basına geldi bu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…