- Konu Sahibi zeynep1993
-
Vajinal ultrason çektirdiniz miSelam canlarım
3 defa aşılama olmama rağmen olmadı, hayırlısı...
Doktorum tüp bebek tavsiye etti, hicbir sorunumuz yok, ne bende nede esimde. Fakat eşim buna pek sıcak bakmiyor. Yani madem hicbir sorunumuz yok, ozaman denemeye devam edelim elbet olacaktir birgün diyor. 1.5 sene oldu.
Sizce haklı mı. Dogal yollardan denemeye devam mı etmeliyim. Çokmu zorluyorum, acele mi ediyorum bilemiyorum, sadece tek isteğim bir evlat sahibi olmak her anne gibi.
Ne yumurtada sıkıntı var, nede eşimin sperm sorunu var. 3.cu aşılamada 3 yumurtam vardi 20-21 boyutta olan, ve enjekte edilen sperm sayisi 24 milyondu. Çok ümitliydim bu sefer, ama yine döllenme olmadi.
Esim Tüp bebegi genelde sıkıntısı olan kisiler yaptiriyor diyor. Işte sperm sıkıntisi olan, yumurta rezervi dusuk olan, hormon problemleri olan vs... Fakat buda bir sorun degil mi?
Nedir yorumlariniz?
Hayir cektirmedimVajinal ultrason çektirdiniz mi
Neden önermedi doktorunuz acaba bilmiyorum ama bi araştırın isterseniz olumlu sonuç alan oluyor ki sizin sorununuz da yokmuş , vajinal bi yapışıklık olabilir ultrasonla görünmüyor normaldeHayir cektirmedim
Sizin de benim gibi tek sorununuz stres. Onu önce bırakmak lazım. Düşünmemek lazım. Ama biliyorum ki çok zor. İnsan nasıl aklından çıkarır ki? Şahsen ben çıkaramıyorum. Eşiniz biraz haklı gibi. Çünkü maddi anlamda da zor bu tüp bebek işi bildiğim kadarıyla.Selam canlarım
Doktorum tüp bebek tavsiye etti, hicbir sorunumuz yok, ne bende nede esimde. Fakat eşim buna pek sıcak bakmiyor. Yani madem hicbir sorunumuz yok, ozaman denemeye devam edelim elbet olacaktir birgün diyor. 1.5 sene oldu.
Sizce haklı mı. Dogal yollardan denemeye devam mı etmeliyim. Çokmu zorluyorum, acele mi ediyorum bilemiyorum, sadece tek isteğim bir evlat sahibi olmak her anne gibi.
Ne yumurtada sıkıntı var, nede eşimin sperm sorunu var. 3.cu aşılamada 3 yumurtam vardi 20-21 boyutta olan, ve enjekte edilen sperm sayisi 24 milyondu. Çok ümitliydim bu sefer, ama yine döllenme olmadi.
Esim Tüp bebegi genelde sıkıntısı olan kisiler yaptiriyor diyor. Işte sperm sıkıntisi olan, yumurta rezervi dusuk olan, hormon problemleri olan vs... Fakat buda bir sorun degil mi?
Nedir yorumlariniz?
Bence de doğal yollardan denemeye akışına bırakmaya çalışmalısınSelam canlarım
Nedir yorumlariniz?
Kızlar varmı birsey
merhaba acaba dna hasari varsa ilacla tedavi olup hamile kalina bilir mi? hic ogle bir yorum bulamiyorumda belki sizi bilginiz vardiraynen dediğiniz gibi ne bende ne eşimde hiçbir sıkıntı yok.. 10 yıldır hala bebek sahibi olamadık .
fakat anladıgım kadarıyla size tam detaylı tarama yapılmamış.
-rahim filmi
- sperm testi
-sperm dna hasarı testi
bunlar ilk aklıma gelenler ve kesınlıkle yapılması gerekenler.
- her iki birey için de genetik test
- amh
Bu testler devlet hastanesinde yapılıyor muaynen dediğiniz gibi ne bende ne eşimde hiçbir sıkıntı yok.. 10 yıldır hala bebek sahibi olamadık .
fakat anladıgım kadarıyla size tam detaylı tarama yapılmamış.
-rahim filmi
- sperm testi
-sperm dna hasarı testi
bunlar ilk aklıma gelenler ve kesınlıkle yapılması gerekenler.
- her iki birey için de genetik test
- amh
merhaba evet yapılıyorBu testler devlet hastanesinde yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?