• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu seferde olmadı, yine negatif...

zeynep1993

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
296
14
298
Danimarka
Selam canlarım💕

3 defa aşılama olmama rağmen olmadı, hayırlısı...

Doktorum tüp bebek tavsiye etti, hicbir sorunumuz yok, ne bende nede esimde. Fakat eşim buna pek sıcak bakmiyor. Yani madem hicbir sorunumuz yok, ozaman denemeye devam edelim elbet olacaktir birgün diyor. 1.5 sene oldu.
Sizce haklı mı. Dogal yollardan denemeye devam mı etmeliyim. Çokmu zorluyorum, acele mi ediyorum bilemiyorum, sadece tek isteğim bir evlat sahibi olmak her anne gibi.
Ne yumurtada sıkıntı var, nede eşimin sperm sorunu var. 3.cu aşılamada 3 yumurtam vardi 20-21 boyutta olan, ve enjekte edilen sperm sayisi 24 milyondu. Çok ümitliydim bu sefer, ama yine döllenme olmadi.

Esim Tüp bebegi genelde sıkıntısı olan kisiler yaptiriyor diyor. Işte sperm sıkıntisi olan, yumurta rezervi dusuk olan, hormon problemleri olan vs... Fakat buda bir sorun degil mi?

Nedir yorumlariniz? 🥺

Selam canlarım💕

Doktorum tüp bebek tavsiye etti, hicbir sorunumuz yok, ne bende nede esimde. Fakat eşim buna pek sıcak bakmiyor. Yani madem hicbir sorunumuz yok, ozaman denemeye devam edelim elbet olacaktir birgün diyor. 1.5 sene oldu.
Sizce haklı mı. Dogal yollardan denemeye devam mı etmeliyim. Çokmu zorluyorum, acele mi ediyorum bilemiyorum, sadece tek isteğim bir evlat sahibi olmak her anne gibi.
Ne yumurtada sıkıntı var, nede eşimin sperm sorunu var. 3.cu aşılamada 3 yumurtam vardi 20-21 boyutta olan, ve enjekte edilen sperm sayisi 24 milyondu. Çok ümitliydim bu sefer, ama yine döllenme olmadi.

Esim Tüp bebegi genelde sıkıntısı olan kisiler yaptiriyor diyor. Işte sperm sıkıntisi olan, yumurta rezervi dusuk olan, hormon problemleri olan vs... Fakat buda bir sorun degil mi?

Nedir yorumlariniz? 🥺
Vajinal ultrason çektirdiniz mi

Rahim filmi, vajinal ultrason, Rahim mrı birsuru sey var bakilmasi gereken bunlarin hepsine bakip mi dediler sorun yok diye eger oyleyse bekleyin bir sure daha . Oyle degilse once her anlamda muayene edecek her sorunu dusunup ona bakacak bir doktor bulmalisin. 4 yilda kac tans doktora gittim her biri farkli bir sebeple muayene etti sonuc her turlu muayene oldum hepsini cektrdm hersey yapildi normal yolla olur dendi. Asilama icin bile bekledi doktor 4 yil olmasina ragmen. 4.yilda kaldim=27.haftada kaybettim. Yani herseye once bakilsin ona gore hareket edersiniz. Bazi sebepler tup bebegin bile tutunmasini engelliyormus . Once oyle problemlef varmi yokmu ogren.

Selam canlarım💕

Nedir yorumlariniz? 🥺
Sizin de benim gibi tek sorununuz stres. Onu önce bırakmak lazım. Düşünmemek lazım. Ama biliyorum ki çok zor. İnsan nasıl aklından çıkarır ki? Şahsen ben çıkaramıyorum. Eşiniz biraz haklı gibi. Çünkü maddi anlamda da zor bu tüp bebek işi bildiğim kadarıyla.
Rabbim diyor ki bekleyin,ben size en güzelini vereceğim ama zamanı var…
Bekliyoruz napalım🤲🏼
Yeter ki hayırlısı ve sağlıklısını versin Rabbim🙏🏼

Selam canlarım💕

Nedir yorumlariniz? 🥺
Bence de doğal yollardan denemeye akışına bırakmaya çalışmalısın
Bizde her ikimizde de bin tane problem olmasına rağmen kendiliğinden hamile kaldım bize de tüp bebek harici zor demişti doktorlar ama oldu çok şükür önemli olan kafaya fazla takmamak 👍

aynen dediğiniz gibi ne bende ne eşimde hiçbir sıkıntı yok.. 10 yıldır hala bebek sahibi olamadık .
fakat anladıgım kadarıyla size tam detaylı tarama yapılmamış.
-rahim filmi
- sperm testi
-sperm dna hasarı testi
  • her iki birey için de genetik test
  • amh
bunlar ilk aklıma gelenler ve kesınlıkle yapılması gerekenler.

bizim komşumuz 7 kez tüp bebek denediler sonra kayseri hüma hastanesine gittiler kadında vajinası kalp gibiymiş. bağışıklık sistemi çok yüksekmiş bebeği kabul etmiyormuş. rahim ameliyatı oldu ilaçlar aldı falan o ay hamile kaldı ☺☺

Eklentiler

• Screenshot_20221225-120709_Gallery.jpg
    Screenshot_20221225-120709_Gallery.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 55
aynen dediğiniz gibi ne bende ne eşimde hiçbir sıkıntı yok.. 10 yıldır hala bebek sahibi olamadık .
-rahim filmi
- sperm testi
-sperm dna hasarı testi
  • amh
merhaba acaba dna hasari varsa ilacla tedavi olup hamile kalina bilir mi? hic ogle bir yorum bulamiyorumda belki sizi bilginiz vardir

-rahim filmi
- sperm testi
-sperm dna hasarı testi
  • amh
Bu testler devlet hastanesinde yapılıyor mu

Back
X