- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
yani bu demek oluyor ki evlenince ipler bende nasılsa diye bu kavgalardan sonra bile destek olmayabilirFikirlerimi sunduğumda başta engellemek icin elinden geleni yapıyor. Fakat benim kararlı olduğumu gördüğünde, aramızda tartışmalar yaşandığında önümde engel olmaktan vazgeçip yanımda durmaya başlıyor. Ama kavgadan yada tartışmadan sonra benim zorumla yanımda durması sanki kavgayı önlemek icin yapıyormuş gibi geliyor ve ben bunu istemiyorum
BEnce biz kadinlar ne istedigimizi gercekten bilmiyoruz yani senin her zaman her istedigine ve dusundugune evet diyecek bir es mi istiyorsun ya da o zaman inun her istedigini ve dusundugunun aynisina sen hep evet mi diyceksin yok oyle bir dunya iste kararini onaylamasa da istemese de sonunda kostek olmayip destek olabilecek kadar da tolere ediyor daha ne istersiniz yaa.sahsen her fikrine ve hayaline evet karicim diyen bir es olsa ki ben hic istemem ama emin ol bu sefer de derdin ki her dedigime evet diyor cok pasif hic fikri yok cok sikiciFikirlerimi sunduğumda başta engellemek icin elinden geleni yapıyor. Fakat benim kararlı olduğumu gördüğünde, aramızda tartışmalar yaşandığında önümde engel olmaktan vazgeçip yanımda durmaya başlıyor. Ama kavgadan yada tartışmadan sonra benim zorumla yanımda durması sanki kavgayı önlemek icin yapıyormuş gibi geliyor ve ben bunu istemiyorum
Genelde netim :)) Bu hiç hata yapmıyorum demek değil. Duygularıma kapıldıgim da oluyor. Böyle hissediyorum ama bu duygusal bir tepki, herkesin açısından bakınca aslında şöyle diyebiliyorum.Ama gercekten boyle mi dusunuyorsunuz her konu da bu kadar net misiniz.mesela kim milyoner olmak isteri izlerken cok emin oldugum bir cvb da bile acaba dogru muydu diye tirsarim hatta yarismacilar da bile boyle itifarlar oluyor
Okumak zorunda değilsiniz de ben olsam okumaya aciz olduğum bi postta yorum yapmaya tenezzül etmem :)Offf icim daraldi yaridan sonrasini okuyamadim. Bize de yazik be arkadas
. Bence bir konu aciyorsan yorumlari da kaldirabilrcek gucte olmalisin. Hayat hikayeni daha net bir sekilde yazsaydin anlasilir olurdun. Sana uyari.Okumak zorunda değilsiniz de ben olsam okumaya aciz olduğum bi postta yorum yapmaya tenezzül etmem :)
Anladığım kadarıyla yaşınız çok genç. Siz de kafanızda bu kadar çok soru işareti olduğuna göre henüz evlenmeye hazır değilsiniz. Emin olun birlikte yaşayana kadar zaten tamamen zihninizdekiler netleşemez. Ama ben karşımda daha yeterince olgunlaşmamış bir beraberlik görüyorum. Sizin evlilik kararı almanız için henüz erken . Ben ayrılın falan da demiyorum. Şunu unutmayın her insan ayrı bir dünyadır. Yüzde yüz kimseyle uyuşamazsınız zaten. Bir ilişkide belirleyici bazı kriterler vardır. Onları sağlayabiliyorsanız geriye kalanlar çözülemeyecek gibi değil. Herkesin kriteri kendi içinde değişebilir. Siz en önemlilerinden biri olan paylaşıma dikkat edin. Paylaşım bittiğinde evlilikteki bir sürü şey de beraberinde biter. Paylaşım ilişkiyi canlı tutar,yakınlaştırır, sıcaklığını korur,. Ortak paylaşımlarınız zayıfsa bu evlilikte daha da derinleşecektir. Sorunlarınızı çözme yöntemlerinizi de bir gözden geçirin. Laf atışmasına girmeden yapıcı çözümler üretmeye çalışın. Bu arada erkek arkadaşınızın sizin kariyer planlarınızdan hoşlanmama sebebi kompleksleri muhtemelen. Kendisinden daha güçlü ve kariyer sahibi bir kadını her erkek hazmedemez.
yok öyle bir şey yapmaya zaten gönlüm razı olmaz :)yani bu demek oluyor ki evlenince ipler bende nasılsa diye bu kavgalardan sonra bile destek olmayabilir
bilmiyorum iyi düşünmelisin
ama sakın askerdeyken ayrılma:)