Hayır o günden sonra birlikte olmaya zamanımız yoktu. Benim merak ettiğim şey geçen ay regl sandığım şey yerleşme kanaması olmasın?Tatlım regli olduktan sonra birlikte oldunuz mu tekrar ?
Yerleşme kanamasındaki akıntı kırmızı olmaz yani kan olmaz kan olsa da çok az olur genelde kahverengi olur ve az az düzensiz olur . Hatta peçeteyle silince gelir ortada pedlik bir akıntı olmazHayır o günden sonra birlikte olmaya zamanımız yoktu. Benim merak ettiğim şey geçen ay regl sandığım şey yerleşme kanaması olmasın?
Hayır Haziran'da ki reglden sonra birliktelik olmadı. Haziranda'ki regl koyu renkliydi ve 3 gün erken başlamıştı.Haziranda regli oldum demişsin ondan sonra birlikte oldunuz mu ? Bir de prezervatifle korunmuşsunuz , buda büyük engel hamile kalmak için . Ve hazirandaki regli normal adetin gibi miydi yada bu regli esnasında normal bir şekilde kan mı geldi ?
Anladım Can'ım allah gönlüne göre versin . Eğer o regli dediğin normal reglinden farklı ise yerleşme kanaması olma olasılığı yüksek .Hayır Haziran'da ki reglden sonra birliktelik olmadı. Haziranda'ki regl koyu renkliydi ve 3 gün erken başlamıştı.
Ve her zamankinden daha azdı.
Prezervatif son ana kadar takılmadığı için kaçırmış olabilir diye düşünmüştüm.
Yani 1 aylık hamile olma olasılığım var.
Hiç sanmıyorum yine hayal kırıklığı olacak benim için. Ama güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Anladım Can'ım allah gönlüne göre versin . Eğer o regli dediğin normal reglinden farklı ise yerleşme kanaması olma olasılığı yüksek .
Oy kuzum naptın sen ben bile kahroldum burda . Daha genceciksin sabret henüz evli bile değilsin . Hem kendi ağzınla diyorsun ortada gerçek bir çalışma bile yok diye. Bukadar üzülmek için çok erken değil mi sence de ?Hiç sanmıyorum yine hayal kırıklığı olacak benim için. Ama güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Bu evlat hasreti 1 senedir benim yakamı bırakmıyor. Her gün rüyamda oğlumu görmekten ben çok yoruldum.
Daha gerçek bir deneme bile yokken henüz bir evlilik bile yokken bu kadar acı çekmek bana öyle zor geliyor ki.
Şimdi anlıyorum neden bu kadar ısrarla hamileliği gözlediklerini.
Kucağım bomboş hissediyorum. Sanki birilerinin bana ihtiyacı varmış, ben ona ulaşamıyormuşum gibi hissediyorum.
Kahrımdan nefes alamıyorum artık. Bu hissi her ay yaşamaktan bıktım.
Hayalimde; onu kucağımda tutmuş, güneşli bir pencere önünde, pışpışlarken konuşur görüyorum kendimi.
Gözlerini, şaşkın bakışlarını durup durup gülüşlerini görüyorum.
Bu nasıl bir acıdır en iyi siz anlarsınız.
Sanki hep vardı ve şimdi yok gibi boş, bomboşum.
evet haklısın. insan her ay aynı rüyayı görünce canına tak ediyor o yüzden çok üzüldüm.Oy kuzum naptın sen ben bile kahroldum burda . Daha genceciksin sabret henüz evli bile değilsin . Hem kendi ağzınla diyorsun ortada gerçek bir çalışma bile yok diye. Bukadar üzülmek için çok erken değil mi sence de ?
korkmak mıCanim sen regli olmussundur buyuk ihtimalle.Yerlesme kanamasi anlasilmiyor bile bazen kucucuk oluyor.Ve de yaşadığın belirtilrr pskljktir.Korkmana gerek yok eger bidaha birlikte olmadiysan.Dert etme
Daha sen kaç tane doğurursun . Ben yeni evliyim 2 aylık eşimin en büyük abisinin eşi şuan hamile kadın 42 yaşında . Kendimden utandım kaç tane de çocuğu var :)evet haklısın. insan her ay aynı rüyayı görünce canına tak ediyor o yüzden çok üzüldüm.
desteğin için teşekkür ederim :)
hahaha maşallah :)Daha sen kaç tane doğurursun . Ben yeni evliyim 2 aylık eşimin en büyük abisinin eşi şuan hamile kadın 42 yaşında . Kendimden utandım kaç tane de çocuğu var :)
Çok minnoş . :) Belki de sen gördüğün bu Bebek rüyalardan çok etkilenmişsindir. Bakma benimde pskolojim bozuldu ama aksine hamile kalmak istemiyorum ve ya hamileysem diye bozuldu şüphe çok körü bişey testte almıyorum inatla bayram geçsin bi bakalım adetim 2 gün geciktihahaha maşallah :)
benim ki çocuk istemenin ötesinde kaybettiğim şeyi aramak gibi.
o hissi anlatamam. önceki hayatımda görmüşüm tanımışım gibi.
hatta bebeğimin fotoğrafını yaptım ps gibi bir programdan.
bende inadına istiyorumÇok minnoş . :) Belki de sen gördüğün bu Bebek rüyalardan çok etkilenmişsindir. Bakma benimde pskolojim bozuldu ama aksine hamile kalmak istemiyorum ve ya hamileysem diye bozuldu şüphe çok körü bişey testte almıyorum inatla bayram geçsin bi bakalım adetim 2 gün gecikti
Amin Can'ım amiiin ben korkuyorum çocuk olunca eşimle rahat gezip tuzlamam belki bakımımdan geri kalırım ne bileyim aldığım kiloları veremem falan :) belki de şuan o annelik duygusunu bilmediğim için yani hamile kalınca aksine hep çocuğumu düşünürüm herhalde öyle olanı çok gördüm çünkübende inadına istiyorumevlenince istemezmişim. ne gülerim yahu.
allah herkesin gönlüne göre versin. vaktinde, zamanında tam yerinde.
aynen tatlım. anne olmaya bile gerek yok. benim gibi hasret mi çekiyorsun? anneliğe hazırsın demektir.Amin Can'ım amiiin ben korkuyorum çocuk olunca eşimle rahat gezip tuzlamam belki bakımımdan geri kalırım ne bileyim aldığım kiloları veremem falan :) belki de şuan o annelik duygusunu bilmediğim için yani hamile kalınca aksine hep çocuğumu düşünürüm herhalde öyle olanı çok gördüm çünkü
Aslında öyle de işte amaaan neyse hayırlısı hakkımızdaaynen tatlım. anne olmaya bile gerek yok. benim gibi hasret mi çekiyorsun? anneliğe hazırsın demektir.
alacağın kilo hepi topu 10 kilo o da kolay veriliyor. bebek peşinde koşarken yemek yemeye vakit olmuyor.
eşle gezmeye gelirsek bir bebeğiniz ve arabanız varsa dünya daha bir güzel gezmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?