- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- Konu Sahibi peaceintheworld
Herkese iyi günler :) Yine,yine ve yine çatlaklar Bugüne kadar bir çok konu okudum doktorlara gittim duyduğum hemen hemen her şeyi denedim fakat hiçbir şeyden sonuç alamadım . Benim kilo alıp vermekten oluşan çatlaklarım var omuzumun altında , göğüslerimde ,belimde, , dizimin arkalarında , popo çevremde.Bir çok konu okudum çoğu insan geçmez diyor ama ben hala daha umutsuzluğa kapılmadım tatile gittiğimde bikinimide giydim elbisemide ,eteğimide herşey giydim onlar beni hiç bi zaman kısıtlayamadı fakat insan ayanaya baktığında vücudunun pürüzsüz olmasını istiyo . Neyse asıl yere geleyim :) Ben çok öncelerden yine burda kahve limonun iyi geldiğini okumuştum bir süre denedim iyi geldi fakat sonra uyşukluktan bıraktım şimdi kesin kararlıyım en kısa zamanda kahve limona başlıyorum ve nemlendirmek için acı badem sütü kullanıyorum :) Aranızda kahve limon kullanan veya çatlakların geçmesini sağlıyacak başka bişey bilen varsa lütfen yardımcı olsun gerçekten desteğe ihtiyacım var . Ben kendime inanıyorum bu çatlaklar bu vücuddan gideceeeek :)
Yardddımm :)
Yardddımm :)