• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer gercekten başaracağım.(güzel öneriler)

fizikciburcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
2
0
86
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.ben 172 boy 76 kiloyum.haftasonu cıktığım alışweriştende elim bos dönünce bazı şeylerin farkına wardım.WE kendi kendime söz verdim yaz gelmeden bu kiloların hepsi gidecek diye.yine tam gaz pazar günü marketteki tüm çeşitli yeşilliklerde alıp kendime kocaman bir kavanoz salata yaptım ve koca bir kase semizotlu cacık üstüne birde yagsız tawuk gösüslerinide soteleyip dolaba kaldırdım.artık üşenmemi gerektirecek hiçbir şey yoktudünden beri öğünlerde kendime bir tabak salata üstünede azıcık light ton balığı serpiştiriyorum cacık miss gibi yiyiyorum bu sefer başaracam eminim çünkü kafama koydum mayıs ayında 65 kilo olacağım :Saruboceq:
elma sirkesi ve de beşibiryerde çayımıda aksatmadan içiyorum ve galiba artık nefsime HAYIRRRR demeyi öğreniyorum

Son düzenleme:
Arkadaşım ınsallah basarırsınnn.....ben de.ofiste masama cok begendıgım bı kıyafetı gıyen bı mankenın resmını koydum ona baknca yeme ıstegı kacıo :P

Fizikciburcuu arkadasim boyumuz ve kilomuz ayni :( bende iki gündür dikkat etmeye calisiyorum ve suan ac karnina 76 kilodayim :( Yaza izine gidiyorum vermeliyim kilolari ya :(:(

Back
X