Sivilceli Ciltler bu sefer çözümü buldum:):):)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
kızlar dalin bebek şampuanııııı sivilceler için yağlı ciltler için bence en güzel onarıcı:)bi süredir hatta bi kaç aydır kullanıyorum va fark edilir bi düzelme oldu cildimde.makyaj temizleyici olarakta çok güzel.cildim sorunlu olduğu için fondoten pudra vs kullanamazdım ama artık kullanabiliyorum:)dalin sağolsun:):):):) hihoyyyt

anlayamadim, nasil yani, makyaj cikarici yerine pamuga sampuan mi surmek lazim? kopuklenmiyormu?

anlayamadim, nasil yani, makyaj cikarici yerine pamuga sampuan mi surmek lazim? kopuklenmiyormu?

hayır cnm :) direk dalin bebek şampuanı ile yıka yüzünü.sabah akşam öyle yapıyorum ben dediğim gibi sorunlu bi cildim var.herşeyi kullanamam svilce yapar.ama dalin çok güzel geliyo farkediyorum izler bile azalıyo her gecen gün zemuszemus

bir yerde görmüştüm bazı doktorlar bile tavsiye ediyor bende en kısa zamanda deneyecem sanırım biraz inceledim cildi yatıştırıcı ve kızarıklığı geçirici etkileri varmış

bir yerde görmüştüm bazı doktorlar bile tavsiye ediyor bende en kısa zamanda deneyecem sanırım biraz inceledim cildi yatıştırıcı ve kızarıklığı geçirici etkileri varmış

evet cnm kesinlikle katılıyorum:)regl döneminde bile sivilcem çıkmadı.3 haftadırda hiç sivilcem çıkmıyo:)bugn bitane ufacık çıkmış çenemde oda olsun artık:)izlerimdeeeee gidiyo çok mutluyum çoooook kaydirigubbakcemile3

mantıken düşünüldüğünde zaten bebekler için üretilmiş bir ürün olduğundan içindeki kimyasallar zararlı değildir tabi.güzel bi fikir mesela kremlerimizde bile bebekler için olanlarından tercih edebiliriz.opuyorumnanaktan

ewet cnm katılıyorum sana:)her gecen gün cildim dahada güzelleşiyo yumuşacık oluyo ayrıca lekelerde azalmaya başladı opuyorumnanaktan

bende en kısa zamanda denicem ben genelde birşey kullanmıyorum çünkü sonra geri gelecekler nasıl olsa diye düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıra benim sivilceleri :umursamaz: ama en kısa zamanda bir dalin edinicem zaten onun kokusuna bayılıyoruuuuuuuuum ya sağol paylaşım için

benim eski ev arkadaşımda makyajı çıkarmak için kullanıyodu. göz yakmadığı için rahatça haşır huşur yıkıyodu gözünü bununla. denenebilir CADIARZU

ben amway ın sabunu kullanıyorum önceden çok hoşuma gidiyodu gerçkten azaltmıştı ama artık kurumaya başladı ve yanaklarım hep kırmızı olmaya başladı sizce bırakıp daline mi başlamalıyım

FRTGGLSNFRT arkadaşım senin cildin nasıldı yani aktif sivilcen varmıydı. şampuan yanında başka bir ilaç kullanıyomusun??

slm arkadasim. sadece bu ürünü kullandiniz peki nemlendirici falan yok mu? niye ayrinti yok niye niyealsanaalsanasmile saka bir yana gercekten krem kullanmadiniz mi sonucta bir sampuan yania.s.

bende kullandım gerçkten faydası oldu gibi :) sonra tekrar sabuna başladım yine sivilcem çoğaldı daline tekrar başlıcam bugün

Bebe şampuanını bilemem ama sakın! şampuanla yüzünüsü yıkamayın..
İçerisinde krem var kremde cildi yağlandırmaya birebir..
Duşta bile ben yüzüme gelmemesine çok dikkat ediyorum..
Saç kremimi bile saçımı eğip de sortıma vücuduma gelmedin diye öyle duruluyorum saçımı..
Saç kremi ciltte kalıyor ve yağlandırıyor sakın şampuanla yüzünüzü yıkamayınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…