merhabalar burda sizlerin başarılarını görünce bende paylaşmak istedim ben 6yıllık evli ve 3yaşında bir çocugu olan bir bayanım evlendiğimde 59 kiloydum kısa zamanlı 2tane düşük geçirdim ve daha sonrada ogluma hamile kaldım tabi bu arada 79 kiloya ulaşmıştım hamilelik boyuncada almaya devam ettim ve doğumdan sonra tartıldıgımda tam90 kiloydum
çok kilo aldığımın farkındaydım ama vermek içinde çabam yoktu hatta sanki kilo almak istercesine yiyordum abur cuburlar pasta kekler derken benim kilolar aldı başını gitti:)) bi baktım ki arkadaşlarım beni görünce dalga geçercesine e evlilik yaradı diyordukta çocukta daha bi iyi yaramış falan demeleri agırıma gitmeye başladı magazaya girip pantolon almaya çalışırken çektiğim işkence,aynaya bakınca gördüğüm kocaman bir surat,hamileymişcesine bir göbek,kocaman olan gögüsler...
Çok üzüldüğüm halde bir türlü vazgeçemiyordum daha sonra eşimin işinden geregi başka bir şehre taşındık yeni bir ortam ailelerden uzaksın tabiki çok üzüldüm veee yine çok yedim herkes fit bir şekilde dolaşırken bende elimde cips oturmuş onları izliyorum şöyle bir düşündüm ben niye veremeyim diye ilk işim elimdeki yağ deposunu çöpe atmak oldu
kendime bir liste yaptım neler yeyip kilo aldım diye ve kocaman bir liste çıktı
bolca tüketttiğim ekmek
yine bolca kullandığım şeker
çikolata
cips
pasta poğaça
kızartmalar
pizza ve diğer fast foodlar
kola
tuz vs
Bunları zamanla azaltmaya başladım kendimi motive etmem ve sıkılmadan devam etmem için eski fotograflarımı buzdolabımın üstüne yapıştırdım ki her dolaba gittiğimde onları görüp vazgeçeyim diye etkili de oldu
haftalar geçiyor fakat ben kilo veremiyordum bişeyler eksik ama ne dedim daha sonra yürüyüşe başladım ve evde yapabildiğim kadar spor kararlılıgımın arttığının farkındaydım
kilo vermeye başlamıştım çok sevindim form çayları falan derken fazla uyumamaya da özen gösterdim sonuç olarak 93 kilodan 76kiloya inmiş bulunmaktayım geçenlerde memlekete gittik beni görenler şok oldu diyebilirim eh buda hoşuma gitmedi değil hani :):)
bu kararlılık ve istekle durmak yok yola devam ta ki 60ı görünceye kadar