• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu seçim İslam cumhuriyeti ile laik Atatürk Mustafa Kemal'in seçimidir" dedi.

aeben

Her daim üye :))
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
44.079
77.968
1.123
aşagıdaki sözlere yorum bile yapamıyorum ne yazikki :19:

alıntıdır ...
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çankaya eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen, yerel seçim öncesi yaptığı toplantıda 30 Mart yerel seçimler için, "Bu seçim İslam cumhuriyeti ile laik Atatürk Mustafa Kemal'in seçimidir" dedi.

Son düzenleme:
yok artık bukadar saçma cümlelere söylenecek söz yok malesef.
Türkiyem ikiye bölünme zamanın gelmiş sanırsam.

Bukadar olaylar oluyor iyikide şuan türkiyede değilim.bölün türkiyem bölün istenilen oydu zaten

yok artık bukadar saçma cümlelere söylenecek söz yok malesef.
Türkiyem ikiye bölünme zamanın gelmiş sanırsam.

Bukadar olaylar oluyor iyikide şuan türkiyede değilim.bölün türkiyem bölün istenilen oydu zaten

Allah korusun arkadaşım . bu olayların başlatılma sebebide bu deyilmi zaten bizleri bölmek bu ülkeyi parçalamak.

....ne olur biz halkımız oyunlara gelmeyelim .

Allah korusun arkadaşım . bu olayların başlatılma sebebide bu deyilmi zaten bizleri bölmek bu ülkeyi parçalamak.

....ne olur biz halkımız oyunlara gelmeyelim .

Bende ona üzülüyorum insanlar bukadar nasıl kör olabilir diye.gözümüze sokarak ülkeyi bölüyorlar bizde onlara destek oluyoruz.
Bir eylem çıkardık ortalığı yaktık yıktık.Allahtan koorkmazlar baştakilere kızıp milletin canına malına kasdettiniz.olmadı polisleri hedef aldınız
beni koruyan polisin,simit satan amcamın suçu neydi.milletin herşeyini kasdettiler hala onlar destekleniyor ya iyi yapmışlar gibi

Açtığımız konulara kaynak ekliyorum ama konuyu açarken yorum katmıyoruz, yorumu daha sonra yapmalısınız.

Yorum katılarak açılmış konuları kapatıyoruz.

Back