Bu şartlarda hamile kalırım inşallah

• Konu Sahibi Konu Sahibi diar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
eylülün başından beri ovulasyon testi yapıyorum hiç pozitif çıkmamasına rağmen yılmadım bir gün arayla ilişkiye girdik
cuma günü yaptığım testte yumurtlama testinde çift çizgi oldu o gece ilişkiye girdik.
pazar günü yine çift çizgi vardı yine o gece ilişkiye girdik
yine bir gün arayla ilişkiye devam edeceğiz bu şartlarda hamile kalırım inşalh değil mi

Allah ızın verırse tabıkı kalırsın cnm ..

ben PCOluyum son adetimi 25 ağustosta ilaç kullanarak oldum şimdi 2 eylül adet olmadım test yaptım idrar hamile de değilim adet gecikmesi i gebelik mi ? hep böyle oluyor

ben PCOluyum son adetimi 25 ağustosta ilaç kullanarak oldum şimdi 2 eylül adet olmadım test yaptım idrar hamile de değilim adet gecikmesi i gebelik mi ? hep böyle oluyor

bende sana soyle ornek vereyım cnm :) benm adetım 2 gun gecıktı kan testı yaptrdım negatf cıktı.. 4. gunu gene olmadım doktora gıttım gec dollenme olmus doktor pozıtıf dedı.. gec dollenn yumurta ne kanda ne ıdrarda cıkmıyormus.. sen bı 5 gun daha bekle sonra ya doktora gıt yada kendın test yap hakkınd hayrlısı olsn cnm...

teşekkğür ederim inşallah öyle dediğiniz gibi geç döllenmiştir benim minik yumurtam

Adetin bittikten bir hafta sonra o çizgi silik silik çıkmaya başlar. Sen de o çizgiler bitene kadar ilişkiye giriceksin, zaten kasıklarında sancı olur yumurtlayacağın zaman ve yumurta akı gibi akıntın olur. İş te o zaman en büyük şans. :) :)
Çalışmaya devam bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…