• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şarkılar nasıl sizce?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Yaşar Masal Akustik (slayt)
Tu vas me détruire (giriş)
Si tu savais combien je t'aime (dans)
Elvis P. It's now or never (pasta)

Ayy bu kadar olur. Hepsi çok sevdiğim şarkılar ve hepsi cuk oturmuş. Bayıldım, tüylerim diken diken oldu düşününce. Ben duygulanırım hemen. :27: Son durum ne? Bunlarda mı karar kıldın?

Ayy bu kadar olur. Hepsi çok sevdiğim şarkılar ve hepsi cuk oturmuş. Bayıldım, tüylerim diken diken oldu düşününce. Ben duygulanırım hemen. :27: Son durum ne? Bunlarda mı karar kıldın?

Evet yasar ikimizin cok sevdigi sarki. Digerlerini o secti. Bi cikis parcasini ben istedim ama pek begenmedi. Bugun mekana goturecegiz iste.

[/QUOTE

Tu vas me détruire in sözleri düğün için hiç uygun değil bence, daha romantik bi şarkıyla başlayın düğününüze..sadece müziğini kullanıcaksanız olabilir,siz bilirsiniz yinede tabii

[/QUOTE

Tu vas me détruire in sözleri düğün için hiç uygun değil bence, daha romantik bi şarkıyla başlayın düğününüze..sadece müziğini kullanıcaksanız olabilir,siz bilirsiniz yinede tabii

Soz degil de muzigi hosuma gidiyor. Baska da bisey gelmedi ki aklima hic :(

[/QUOTE

Soz degil de muzigi hosuma gidiyor. Baska da bisey gelmedi ki aklima hic :( aslinda ben Turkce istiyorum hepsini ama ortak bi yek Yasarin Masal sarkisinin bi anlami var bizim icin. Onun disinda tarzlarimiz uymuyor..

Hepsinden vazgeçip farklı şeyler seçtim :)))

Back