Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy bu kadar olur. Hepsi çok sevdiğim şarkılar ve hepsi cuk oturmuş. Bayıldım, tüylerim diken diken oldu düşününce. Ben duygulanırım hemen. Son durum ne? Bunlarda mı karar kıldın?
Ayy bu kadar olur. Hepsi çok sevdiğim şarkılar ve hepsi cuk oturmuş. Bayıldım, tüylerim diken diken oldu düşününce. Ben duygulanırım hemen. Son durum ne? Bunlarda mı karar kıldın?
Yaşar Masal Akustik (slayt)
Tu vas me détruire (giriş)
Si tu savais combien je t'aime (dans)
Elvis P. It's now or never (pasta)[/QUOTE
Tu vas me détruire in sözleri düğün için hiç uygun değil bence, daha romantik bi şarkıyla başlayın düğününüze..sadece müziğini kullanıcaksanız olabilir,siz bilirsiniz yinede tabii
Tu vas me détruire in sözleri düğün için hiç uygun değil bence, daha romantik bi şarkıyla başlayın düğününüze..sadece müziğini kullanıcaksanız olabilir,siz bilirsiniz yinede tabii
Soz degil de muzigi hosuma gidiyor. Baska da bisey gelmedi ki aklima hic aslinda ben Turkce istiyorum hepsini ama ortak bi yek Yasarin Masal sarkisinin bi anlami var bizim icin. Onun disinda tarzlarimiz uymuyor..
Giriş için seçtiğin parçayı değiştirebilirsin belkide. Bu parçayı çok severim düğünümde bir yerlede muhakkak kullanıcam bir bak istersen Lady by Kenny Rogers - YouTube Üstelik dans müziğimizde bu olucak nasipse Bebe - Siempre Me Quedara - YouTube biraz eğlenceli bir çift olduğumuz için :)