Bu şarkıcı kim?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
68272280.png

seki31854334.jpg

sekiic1412120334.jpg

Çok çirkin olmş deniz seki .Sarı saç hiç yakışmamış aşırı kilo almış. . İyyy çok kötü yahu

teyze olmuş yawsempatiksalakcinni

eskiden hatırlıyorumda ortaokuldayken,
deniz seki, egeye klibinde vokal yapıyodu, delice bir sevda delice bir tutku bu, diye bi şarkıydı. Bizim sınıftaki ergen veletler bayılıyodu ona o kliptesempatiksalakcinni

nerden nereye, herkes yaşlanacak bundan kaçış yok sonuçta
:hulya:

Çok çirkin olmş deniz seki .Sarı saç hiç yakışmamış aşırı kilo almış. . İyyy çok kötü yahu

teyze olmuş yawsempatiksalakcinni

eskiden hatırlıyorumda ortaokuldayken,
deniz seki, egeye klibinde vokal yapıyodu, delice bir sevda delice bir tutku bu, diye bi şarkıydı. Bizim sınıftaki ergen veletler bayılıyodu ona o kliptesempatiksalakcinni

nerden nereye, herkes yaşlanacak bundan kaçış yok sonuçta
:hulya:

deniz sekiiiiiiiiiiii
ıyyyyy iğrenc olmus ya

evet maalesef ki deniz seki.
şoka soktu bu resimler beni.
2, 3 senede nasıl bir değişim bu.
ve sarı saç ona hiç gitmemiş.

deniz seki..ne kadar değişmiş...sarı saç hiç yakışmamış:umursamaz:
bir zamanlar çok zayıf olmasa da hoş balık etliydi ve saçları kızıldı ...
o haliyle çok hoşdu en çok kızıl gidiyor bu kadına...
kilosu sanırım sağlık problemleriyle alakalı bir yerde öyle okumuşdum ama epey oldu
kullandığı ilaçlardan dolayı heralde daha atlatamadı.

deniz seki , şarkılarını çok severim ama dağıtmış kadın resmen.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Beğendiğim bir şarkıcıydı diyemiyeceğim,ilk çıktığı günden beri tarzı bana uymayan biridir kendisi,lakin bu haline çok şaşırdım,tamam belki zayıf biri değildi ama bu kadar kiloluda değildi bildiğim kadarıyle,üstelik sarı saç herkese yakışmıyor tezinide bir kez daha onaylamış oldu,sarı saç hiç yakışmamış Deniz Seki'ye:delphin:

korkunç..

ben de Jessica simpson'nın son halini görmüştüm netten. bunun kadar şişmanlamış..

yakında onlar bize özenecek gibi sempatiksalakcinni

deniz seki..ne kadar değişmiş...sarı saç hiç yakışmamış:umursamaz:
bir zamanlar çok zayıf olmasa da hoş balık etliydi ve saçları kızıldı ...
o haliyle çok hoşdu en çok kızıl gidiyor bu kadına...
kilosu sanırım sağlık problemleriyle alakalı bir yerde öyle okumuşdum ama epey oldu
kullandığı ilaçlardan dolayı heralde daha atlatamadı.

ne hastalığı var ki merak ettim şimdi ama hapishanedeyken zayıflamıştı:uhm:

ayy yazik ne fena olmus...su klarnetcinin karisinin ahi fena tuttu bence..o olaylardan beri kadin belini dogrultamadi.. Allahin gucune gitmesin nasil cirkinlesmis..

ya deniz seki normalde cok güzel bir kadin..
böyle olmus olabilir..
kilo verse biraz bakim yapsa yine eskisi kadar güzel olur..
simdi salivermis yine kendini

ayy yazik ne fena olmus...su klarnetcinin karisinin ahi fena tuttu bence..o olaylardan beri kadin belini dogrultamadi.. Allahin gucune gitmesin nasil cirkinlesmis..

tutar tabi yuva bozanın yuvası olmazmış yani üstelik nazire şenlendirici yeni doğum yapmıştı bide:olmaz:

Back