• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu şampuan süper: Dermokil kilden gelen güzellik

• Konu Sahibi Konu Sahibi glt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

glt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
244
0
96
Kahramanmaraş
:CüvCüv:arkadaşlar saclarınızın kolay taranmasını yıkadıktan sonra yumuşak kalmasını görunumde parlak ve dökülen sacın yerıne yenıden cıkmasını istermisiniz bende bu şampuanı buldum yaklaşık 6aydır kulanıyorum cok memnun kaldım kı onca şampuan kulanan ensonunda dogru secım yaptıgıma inanıyorum cünkü bizat kulanıpfarkını gördüm tafsıye ederım

arkadaşım hangi şampuan benim kullandığım şampuan ELSEVE süper bi şampuan tavsiye ediyorum pamuk gibi yapıyo saçları tabi her şaça göre olanıda var saç kreminide öneririm.

valla arkadaşlar glt yok galiba, zaten 3 kullanıcı var şu an burda biri ben biri çikolata diğeri busem.. hiç boşuna beklemeyelim bari:) ben bioblas kullanıyorum bu 2. şişem ama bi değişiklik yok 2 günceiçine bemix pephantene evigen kırdım bakalım ne olacak.. sitedeki arkadaşlar memnun inşallah işe yarar..

post_old.gif
02-02-2009, 16:30
glt
user_online.gif

Papatya
red_left.gif
red.gif
red_right.gif
green_left.gif

green.gif

green_right.gif
Meslek: Ev Hanımı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: Kahramanmaraş
Giriş tarihi: Jan 2009
reputation_pos.gif

icon1.gif

Mesaj Linki
ben dermokilin üstüne şampuan yok diyorum caha önce boşa vakıt gecirmişim diyer
şampuanlarla

arkadaşlar işte cevap arkadaşın mesajlarını aratınca bir konuya verdiği cevap

valla adını da yazsaymış keşke atladık sazan gibi.ben bi dönem loreal professional expert absolut kullanmıştım hem şampuanı hem de bakım kremi.gerçekten mükemmel ilk kullanımda bile sonuç farkediliyordu.ama çok pahalı şimdi param yok kullanamıyorum :((

evet arkadaşlar galiba şampuan adını yazmayı unuttum artı bu şampuanı kremsiz kulanıyorum önce kuru saclar icin kulanıyordum şimdi normal saclar icini aldım gelllllllllllliyor dermokil kilden gelen güzellik her sac tipine göre var

arkadaşım hangi şampuan benim kullandığım şampuan ELSEVE süper bi şampuan tavsiye ediyorum pamuk gibi yapıyo saçları tabi her şaça göre olanıda var saç kreminide öneririm.

Kullandığım şampuanı bulamayınca 2 gün önce bende kepekli şaçlar olanını aldım canım.
2 defa kullandım ama çok memnun kaldım, sanırım artık hep bunu kullanacağım.kaydirigubbakcemile5

kızlar konuyu açan arkadaşın anlattığı gibi bende etkili olan şampuan organıcum çok memenunum dökülmeye iyi geliyormuş onu pek bilemem ama saçım röflelei olmasına rağmen yumuşacık yapıyor tavsiye ederim bu arada ampullere de devam.....

dermokil bildiginiz gibi eczahanelerde satılıyor cokta pahallı degil dermokıl ama saca verdigi parlaklıgı gorseniz ben memnunum şuan şampuanlarından memnun olanlar devam etsin ama degiştirmek isteyen varsa dermokil kulanmaya deger öyle 3 5 yıkamayla ortaya cıkmaz farkı sacı tanıdıkca sac beslenır parlar hatta dökülmeyi azaltır

yoo dermokil kozmetik mağazalarında da var saç kremini görmüştüm ben hatta bi de aktarlarda varmış onu bilmiyom duydum benim saçların dökülmesi normal ama sürekli şampuan değişttirmekten saçlarımı mahvettim moralim çok bozuuldu şimdi hee hiç parlamıcak saçım senağlama

ince telli ve düz saçlı olmama ragmen tararken zorlanıorum.sırf bitkisel die devam ediorum bu sampuanı kullanmaya...

Back