bu salona ne yapılırrr,nasıl renklenir?

perdelerini kruvaze yaptırabilirsin dönüşüm cok masraflı olmuyor
fonlar kesinlikle degişmeli
aksesuarlar değişmeli birde maların örtüleri değişmeli mobilyaların güzel bence
evinhayırlı olsun güle güle otur:)

ben olsam cama sirtimi dönmem . tekli koltuk var mi göremedim. onları karşılıklı koyarım araya da sehpa . ya da masayı koyarım camın önüne . manzara var sanki ...

Herşey çok koyu kop koyu. Ana bir renk seçip onunla süsleyebilirsiniz. Mesela altın sarısı çerçeveler , objeler, yine aynı renk bir tablo, şamdan vs alabilirsiniz. Objelerinize kırmızı renk serpiştirebilirsiniz. Fonlar çok koyu ama fonsuz salonu sevmiyorum ben. Belki daha açık bir renk kullanabilirsiniz. Ya da koyu ama kendinden desenli...

siz o geniş balkona arkanızı mı dönüp oturuyorsunuz :)
tam seyretmelik :) saatinizi çok beğendim

ben salonunuzu tamamen kahve olmasına rağmen çok beğendim. belli ki sıkıldığınız için size kötü geliyor.
camın önüne iki tekli koltuğu, kaloriferin önüne üçlü koltuğu diğer duvara ikili koltuğu koyabilirsiniz. köşedeki vitrini bence atmalısınız. desensiz düz bir tül alabilirsiniz.
oda tamamen aynı tarz olduğu için bir şeyleri değiştirmek karmaşa yaratır gibi geliyor bana. bir de 50-60 liraya alacağınız bir top duvar kağıdı ile o çizgili kısımları kapatabilirsiniz. ama salonun şuanki tarzına çok uzak değil o çizgiler.
şuan salonunuz gayet uyum içinde. bence sabredin bozmayın, tamamını yaptırırsınız zamanı gelince.
eviniz hayırlı olsun. :)

Konu sahibi halınızın rengi hakkında bizleri lütfen bilgilendirin hepimiz ayrı renkler görüyoruz sanırım :confused: bence de vitrin artık mazide kaldı onu yaşam alanınızdan çıkartın krem halı krem fon yastıklarımızın yüzlerini de ya dümdüz krem yada krem içinde english hime tarzında çiçek desenleri vb bulunan bir kumaşlar ile kaplayın masanıza da aynı desenden bir örtü serseniz sehpaya da krem ya da beyaz aksesuarlar bu iş tamamdır bence dilerseniz kahve tondaki saatin yerine evidea gibi sitelerden modern açık renk parçalı saatlerden alabilirsiniz bence hoş olabilir ama eski aksesuarlarınızı bu değişime dahil etmeyip kaldırın derim

koltuklar çok resmi en azından kırlentlerin rengi değişse daha ferah olabilir

merhaba köklü değişiklik yapmayacaksanız geçici olarak birşeyler yapın biraz idare edin sonra düşünürsünüz
duvar kağıtlarının üstünü duvarla aynı renge boyayın sonra büyük tadilatta söktürürsünüz en fazla 15 - 20 lira
koltukların kreminde tam bir masa örtüsü üstüne halının kiremit rengi bir runner
aksesuarların hepsi krem ve kiremit- kırmızı olsun orta sehpaya daha büyük açık renk örtü
koltuk kırlentleri arkasını çevirip kullanın yada kiremit kumaş alın dikin-diktirin fonları çıkarın tamamen kahveyi kırmak için bırakın boş dursun
eviniz yukarı da ve çok mahremiyet gerektirmeyen bir oda tülün deseni odayı boğuyor ortadan kestirin fon gibi iki yanda kullanın
fazla para harcamayın sonra eşyalarınızı beyaz krem kaplatıp istediğiniz renkle kombinlersiniz selamlar

merhaba arkadaşlar.ben yeni bir ev aldım.ve tüm eşyalarımı yeniledim.gerçekten çok güzel oldu ama salonumu değşştirmeye param yetmedi:-)bende şimdi istiyorum ki var olan eşyalarımla nasıl değişir bu salonun havası??bana yardımcı olursanız çok sevinicem.

1392899[/ATTACH] Eki Görüntüle 1392900 Eki Görüntüle 1392901 Eki Görüntüle 1392899 Eki Görüntüle 1392900 Eki Görüntüle 1392901 Eki Görüntüle 1392902 Eki Görüntüle 1392902 Eki Görüntüle 1392903
Canim duvar kagidin mobilyalarin hepsi modern tarzlarda ama sehpa ortulerin saatin diger aksesuarlarin klasige kacmis onlari topla bence ilk ben olsam kirmizi mor veya yesil renk kullanirim abstrakt soyut renkli bi resim o rengin icinden perde siyah veya kirmizi avize degisik bi hali ves tarzini tam degistirirdim

klasik bir salonun var, biraz perdelerle oynasan yeter bence.
country tarzi falan simdi moda 5 yil sonra moda olmayacak emin ol.
gecici hevesle salonunu tamamen degistirme.

X