bu salona ne yapılırrr,nasıl renklenir?

EFSACIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
12
1
merhaba arkadaşlar.ben yeni bir ev aldım.ve tüm eşyalarımı yeniledim.gerçekten çok güzel oldu ama salonumu değşştirmeye param yetmedibende şimdi istiyorum ki var olan eşyalarımla nasıl değişir bu salonun havası??bana yardımcı olursanız çok sevinicem.

1392899[/ATTACH]

fon perdeni değiştirip açık ve tatlı bir renk yaparsan (halındaki turuncu sarı tonlarından bi ton seçebilirsin) odanın havası bayağı değişecektir...koyu fonlar feci boğmuşş canım

koltukların yüzlerini değiştirebilirsin.
aksesuarlarını daha acık renkler secebilirsiniz.
Fonunuzun rengi nedir tam olarak

fonumun rengi çok koyu kahve değil aslında ışıktan koyu çıkmış. çikolata kahve saten kumaştan.en net rengi 2.resim köşedeki hali.
kahveden öyle nefret ettim ki:-(

ufak dokunuşlarla halledebilirsin tavsiye ederim.....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kırlentlerin krem rengi tarafını çevirir, arka sırt minderlerine oturma yerinin renginde krem kılıf diktirirsen koltukların rengi açılır, bide en önemlisi konsolun üstüne o saatin olduğu yere saati kaldırıp büyük bir ayna koy salonunu büyük gösterir ferahlar biraz , düz krem rengi uygun fiyatlı bir halı, dore rengi de fon perde (aksesuarlarına uyar) olursa başka bir salon olur gibi geldi

eşyalar zaten yeni.
ortadaki sehpayı krem/kırık beyaz tonlarında alsanız.
yıne krem ağırlıklı modern bır halı.
ve fonları atsanız
süper olur.
tabı ark dediği gibi beyaz tarafını cevırın kırlentlerın cok boğmuşsunuz ...

eve o kadar masraf yaptım ki canım.diğer odaları, mutfağı , mutfak eşyalarına kadar değiştirdim.burayı baştan yaratmam için bir 15.000 e ihtiyacım var aslında.
bana kalırsa çizgili duvar kağıdı çok kötü.manzarası çok güzel bir salon en üst kattayım.o perdeler o pencerelereeee hiç uygun değil.kahve 10 sene önce vardı.zaten bunlarda 7 yıllık mobilyalarım.çok daha soft renkler mesela pudra ve silik-uçuk mavi çok hoş olabilirdi.diğer tüm odalarım country tarzı.ama burası böyle kaldı işte...
yorumlar için teşekkür ederim.sanırım fon perde ve kırlentlerle değişime gitmek,aralara da fon+kırlent de seçtiğim renge uygun bikaç aksesuar havasını değiştiricek

Eger bütçeniz kısıtlıysa masanın ve sehbanın üstüne daha modern şeyler almanız iyi olacaktır.Belki masanıza keten beyaz bir örtü yada daha degişik bişey serseniz birazcık acmış olursunuz.ben sadece evin yerleşim şeklini sevmedim tekli koltugun dipte kalmasını ve gümüşlügün yerini sevmedim.

Bence bidahaki esya değişiminde gümüşlük almamanızı ve tülleriniz desensiz dümdüz seçmenizi duvar kagıtlarından kurtulmanızı tavsiye ederim . Güzel bir ayna ve halı almanız koltuklarınız bej krem seçmeniz.Dekorasyon için internette araştırma yapmanızı önerebilirim :)

evet aksesuarlarınızı iç açan bişeyler seçin bu arada fazla dert etmeyin hepsini birden yaptırmak çok zor bana kalırsa çok bile masraf yapabilmişsiniz yeni eve taşınıp da zamanla salonu birer birer yenilersiniz önemli olan sağlık huzur eşya aslaında teferruat

evinizde güle güle oturun; koltuk minderlerine kılıf diktirmek çok maliyetli olmayacaktır diye düşünüyorum .Eğer halınızdan memnun iseniz içinde ki yeşilden koltuk döşemelerinizi tarçın renginden de fonlarınızı yaptırabilirsiniz.Halınızdaki sarı ve tarçından da koltuklara yastık yaptırırsanız bence odanızın havası tamamen değişecektir. Bir kaç zıt renkli aksesuarla da tamamen yeni bir salona ortalama 1500 tl ye sahip olabilirsiniz diye düşünüyorum . Kolay gelsin

canım masanın sandalyenn sehpanın rengini eskitme rengine çevirebilirsin..kremsi olur..

yapabilio mobilyacılar...

güzel bence
uğraşma derim,boşuna zaman,para kaybı,birsürü de kafa yoracaksın

kahveye giden tek renk turkuaz mavisi canım ufak kırlentlerle objelerle turkuaz bi hava katabilirsin çok hoş olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…