fon perdeni değiştirip açık ve tatlı bir renk yaparsan (halındaki turuncu sarı tonlarından bi ton seçebilirsin) odanın havası bayağı değişecektir...koyu fonlar feci boğmuşş canımEki Görüntüle 1392899 Eki Görüntüle 1392899 Eki Görüntüle 1392900 Eki Görüntüle 1392901 Eki Görüntüle 1392899 Eki Görüntüle 1392900 Eki Görüntüle 1392901 Eki Görüntüle 1392902 Eki Görüntüle 1392902 Eki Görüntüle 1392903 merhaba arkadaşlar.ben yeni bir ev aldım.ve tüm eşyalarımı yeniledim.gerçekten çok güzel oldu ama salonumu değşştirmeye param yetmedibende şimdi istiyorum ki var olan eşyalarımla nasıl değişir bu salonun havası??bana yardımcı olursanız çok sevinicem.
evet aksesuarlarınızı iç açan bişeyler seçineve o kadar masraf yaptım ki canım.diğer odaları, mutfağı , mutfak eşyalarına kadar değiştirdim.burayı baştan yaratmam için bir 15.000 e ihtiyacım var aslında.
bana kalırsa çizgili duvar kağıdı çok kötü.manzarası çok güzel bir salon en üst kattayım.o perdeler o pencerelereeee hiç uygun değil.kahve 10 sene önce vardı.zaten bunlarda 7 yıllık mobilyalarım.çok daha soft renkler mesela pudra ve silik-uçuk mavi çok hoş olabilirdi.diğer tüm odalarım country tarzı.ama burası böyle kaldı işte...
yorumlar için teşekkür ederim.sanırım fon perde ve kırlentlerle değişime gitmek,aralara da fon+kırlent de seçtiğim renge uygun bikaç aksesuar havasını değiştiricek
ve o kadar masraf yaptım ki canım.diğer odaları, mutfağı , mutfak eşyalarına kadar değiştirdim.burayı baştan yaratmam için bir 15.000 e ihtiyacım var aslında.
bana kalırsa çizgili duvar kağıdı çok kötü.manzarası çok güzel bir salon en üst kattayım.o perdeler o pencerelereeee hiç uygun değil.kahve 10 sene önce vardı.zaten bunlarda 7 yıllık mobilyalarım.çok daha soft renkler mesela pudra ve silik-uçuk mavi çok hoş olabilirdi.diğer tüm odalarım country tarzı.ama burası böyle kaldı işte...
yorumlar için teşekkür ederim.sanırım fon perde ve kırlentlerle değişime gitmek,aralara da fon+kırlent de seçtiğim renge uygun bikaç aksesuar havasını değiştiricek