• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu salon sizin olsaydı nasıl döşerdiniz? Acil yardım kızlar...

gulizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
312
4
96
Diğer
kıslar sonunda yeni aldığımız minnacık evime taşındım,yerleşmeye çalışıyorum.Ama bu o kadar kolay olmuyor.tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.aldığım kanepe rengine bayılarak aldım ama pişman oldum.çünki dekore etmek çok zor oluyor.

şimdi resimlerini eklemek istediğim odamın (bu arada malesef amerikan mutfaklı bir oda )
duvar renkleri(özelikle kolonlarda nasıl şeyler kullanmalıyım),nasıl bir avize ve en önemlisi nasıl bir perde seçmeliyim (MALESEF HALIDA ACELE ETTİM SİYAH BEYAZ GRİ RENK GEÇİŞLERİ OLAN İPEK SHAGY ALDIM) Konularında yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.objeler konusundada ufak fikirlere hiç hayır demem yaniboshayallersmile

YANİİ KISACASI ŞU ODAYI BİR EL ATIVERİNDE BİRLİKTE YERLEŞTİRELİMolumunekankayizsmilea.s.

Eklentiler

• $IMG0711A.webp
    $IMG0711A.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 101
  • $IMG0712A.webp
    $IMG0712A.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 101
  • $IMG0717A.webp
    $IMG0717A.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 102
  • $IMG0721A.webp
    $IMG0721A.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG0738A.webp
    $IMG0738A.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
hımm bu arada perdem var evet bu perdeyi yeni diktirdim. halım siyah -beyaz- gri olduğu için böyle bişey seçtim. ama perdeci yanlış kumaştan dikmiş değiştiriyorumohaoldumsmile

cnmmmm beyaz L koltugun yönünü deiştirdinmi hiçç..kısa köşesini cam önüne uzun köşesiniiiii duvara geritsene biii..
onun haricinde hepsi gayet güzel duruyorrrrrrrr deişiklik yapma bence:)

hiç dnemedim canm .çünki oturma yönü hem kanepenin hem köşelinin aynı yöne doğru olur oturanlar birbirini göremez ve sıralanır ki zaten sığmaz diye düşündüm.özellikle sol kolçkalı seçtim ama yanlış mı yapmışım sence.
değiştirme derken perdeyi kastetin değilmi??? uyumlu olmuşmu ??perdenin deseni çok hareketli oldu ve sadeliği bozdu gibi geldi bana yaa.
düz beyaz seçeyim dedim ama fon kullanmayacağım için oda perde yokmuş gibi duracak dedim.yeni perde seçtim aslında ama iyi mi yaptım bilmiyorum.siyah üzerine gri s desen bi perde seçtim.

halımı bu renklerde almamış olsaydım bej sütlü kahve tonları tül daha iyi olacaktı sankibilmiyorumkismile amaa hala değiştirme şansım olabilir perdeciyi arayıp..

cnmmmmm bana sorarsannnnn gayet güzel herşey :)ama sen deişiklik istiyrosun diyeeee koltugun yönünü deiştir dedimm...şu haliyle çok begendimmmmm...L koltugun yanındakiii kitaplıgııııı köşeye koysan duvara tam yaslama bne genelde kitaplıklarııı köşe duvara dik koymayı seviyorumm:)perden çok tatlı cnmmm içine sinsin bence:)hem heryer sade olmasınn biyerrrr hareket katsınn:)çok cici bi ev iç ferahlatıyor:)

teşekkür ederim canım.a.s.ama sen beni yanlış anladın sanırım. ben değişiklik istemiyorum .zaten evde ,eşyalarda yeni.
çok küçük bi ev olduğu için zaten mobilyaların ebatlarını tek tek ölçerek ,hattta planını çizerek seçtim ve malesef ebat olarak eşyaların yerini değiştirme şansım zaten yok..dekore etmeye çalışıyorum.birsürü eksiğim var.halı,perde ,obje özellikle avize önerileri istiyorum sizlerden..

bu arada görüntüleme çok ama öneride bulunanda yok..:çok üzgünüm:HADİ ARKADAŞLAR ÖNERİSİ OLAN YOKMU????:kahve:

bence çok güzel.. özellikle masa tam yerini bulmuş süper. beyaz koltuk olması gerektiği şekilde duruyo zaten. sadece kitaplığı duvara yaslamak yerine köşeye verev yani çarpraz şekilde koyarsanız daha hoş olacak diye düşünüyorum.mor koltuk da bence doğru yerleşmiş. beyaz koltuğun üzerine mor kırlentlerle güzel bi kombin olacaktır. ayrıca sehpa, masa üzerine mor-mürdüm tonlarında cam çanak-mum gibi aksesuarlar hoş olabilir.perde ve halı da da siyahlıklar varsa bence kırlentlerden, aksesuarlardan bir iki tanesi siyah olursa bence uyum süper olacak. çok güzel bi ev. küçük evler eğer gelen giden çok yoksa harika...temizliği de kolay..önemli olan küük evlerde az ve işe yarar eşya olması. sizde de ölçerek biçerek almışsınız. güle güle oturun..

mutfak camına briz perde öneririm küçük evleri gayet düzenli gösteriyor birde mutfak halısınıda salonla takım al derim uyumsuz olmasınamerikan olduğu için eviniz küçük ama çok ferah gözüküyor güle güle oturun

bence çok güzel.. özellikle masa tam yerini bulmuş süper. beyaz koltuk olması gerektiği şekilde duruyo zaten. sadece kitaplığı duvara yaslamak yerine köşeye verev yani çarpraz şekilde koyarsanız daha hoş olacak diye düşünüyorum.mor koltuk da bence doğru yerleşmiş. beyaz koltuğun üzerine mor kırlentlerle güzel bi kombin olacaktır. ayrıca sehpa, masa üzerine mor-mürdüm tonlarında cam çanak-mum gibi aksesuarlar hoş olabilir.perde ve halı da da siyahlıklar varsa bence kırlentlerden, aksesuarlardan bir iki tanesi siyah olursa bence uyum süper olacak. çok güzel bi ev. küçük evler eğer gelen giden çok yoksa harika...temizliği de kolay..önemli olan küük evlerde az ve işe yarar eşya olması. sizde de ölçerek biçerek almışsınız. güle güle oturun..

benimde acaba dediğim tavsiyelerde bulunmuşsunuzopuyorumnanaktan
köşe koltuğun üzerine ayrıca mor kırlent diktirdim .ama sanırım resimlerden pek net belli olmuyor..yeni perdelerim de geldi.siyah gri s desenli onlarda....dediğiniz gibi siyah kırlent(bi yandan çok mu renk karmaşası olur diyorum ama??)ve obje tamamlıyacak sanırımbilmiyorumkismile

teşekkür ederim ilginiz içina.s.

mutfak camına briz perde öneririm küçük evleri gayet düzenli gösteriyor birde mutfak halısınıda salonla takım al derim uyumsuz olmasınamerikan olduğu için eviniz küçük ama çok ferah gözüküyor güle güle oturun

perdelerim ;malesef hiç araştırmadan her işim gibi aceleye gelip dikildi bile..
briz perde şirin dururdu gerçekten hiç aklıma gelmemişti..ama malesef tayinci olduğumuzdan çokk uzun süre oturamayacağız evimizde :gitme:

halıyıda masanın yanında çok açıklık var diye büyüğün aynısından küçük sipariş verdim..henüz gelmediler perdelerle nasıl bir uyum sağlıyacaklar merak ediyorumbilmiyorumkismile mutfak tezgahına pararlel ıslak zemine ise üç tane yıkanabilr küçük paspas düşündüm(ikeadan siyah - beyaz -gri yada mor mesela)..nasıl olur sizce??*
evimizi kiralık ararken satın aldık.hiç aklımızda yoktu..full krediyle aldığımız için böyle küçük bir ev nasip olduboshayallersmileama pişman deiliz..çok içimize sindi nedense:1rolleyes:
çok teşekkür edrim ilginize..Allah herkese nasip etsin:Saruboceq:

uzun zamandır pc bozuktu canım o yüzden sana ancak cevap yazıyorum küçük paspaslar iyi olur tezgahın hemen önü çok kirleniyor atar yıkarsın çok iyi yapmışınız kiraya ödeyeceğinize kendi eviniz olmuş tayin oluncada kiraya verirsiniz ev kendi borcunu öder benim bir sorum olacak hepsini kredimi çektiniz yani yüzde yirmisini nakit vermek gerekiyo diye duydumda

olsun cnm bende yazıyorum ama takip edemediğim zamanlar oluyor.hala düzeni oturtamadım..
aynı senin yazdığın mantıkla hareket ettik cnm bizde..ama biraz geç kaldık .şehre ilk tayin olduğumuzda alabilseydik daha iyi olacaktı ..çok az oturabileceğiz..neyse ..

ewet cnm hepsi full kredi:(
yalnız bankadan çekilince %20 gibi bi kısmını banka kesiyormuş..bu durumda bir miktar birikim şart oluyor tabii..
ama eşim asker olduğu için biz oyaktan çektik.oda%20sini kesiyor.ama exper dairenin net fiyatı eline geçecek şekilde %20 fazlasını hesaplayıp parayı veriyor..yani biz hiç bir kuruş eklemedik ,ekleyemedik:1no2:

güle güle oturun evinizde küçük şirin bir ev.

krem köşe ve mor koltuk çok güzel olmuş.içinize siner inşallah halı ve perdeyle btünleşince.

masanın arkasında bir duvar var oraya sticker bence çok güzel olur.

teşekkür edrim ..koltukların rengi süt beyaz cnm .duvar renkleriyle falan da bayağı bi oynamayı düşünüyorum ..masanın ordaki o kolona kartonpiyer plakaları varya onlardan yapıştırıp füme renge boyamayı düşünüyorum.üstüne keşke elektirk olsaydı.yok ama şu pilli aydınlatmalardan koyup pürüzleri belirginleştirip,dekoratif bi ortam yaratmaya çalışacağım bakalım bişeye benzeyecekmi..

diğer kolonlara da stiker düşünüyorum .ama vitrin ve tv ünitesinin arkası çok boş görünüyo duvarına napabilirim bilmiyorum .:sm_confused:farklı bi renk bi boyamı yoksa duvar kağıdı mı kaplasam her yeri şu boyananlardan..:bbo:ama odanın çokta karmaşık heryerde bişey görünmesini istemiyorum.
:uhm:

Back
X