Mutfak Dekorasyonu Bu Salon/Mutfak İçin Lütfen Yardım

ayse87

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
122
24
Arkadaşlar sıfır bir 3+1 daire aldık...Mutfak kısmını çözmem lazım acilen...Salon/Mutfak bir arada ve 34 metrekare büyüklüğünde.Mutfak tereğinde fotoda da görüldüğü gibi bir bölümü boş bırakmışlar çıkıntılı diye(çok saçma geldi bana)...Sizce oraya nası bir şey olabilir arkadaşlar?(mesela şirin country tarzı raflı tereklerden olur mu?) Ayrıca kırmızı ve mavi çizdiğim dikdörtgen alanlardan birine amerikan masa yaptırıp mutfağı oturma grubundan ayırmak istiyorum.Sizce nasıl bir masa ve hangi alana yaptırmalıyım? (mutfak tezgahım kendinden desenli krem granit, bu durumda illa aynı renk ve granit mi olmalı?)Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin...Şimdiden teşekkürler canlar...

Hayırlı olsun eviniz. O boşluğa terek de olur ama sanki mutfak dolaplarının tarzına uygun dekoratif raf daha uygun olur gibi geldi bana. Masayı da işaretli yere koyarsanız ayrılır oturma alanından.

Hayırlı olsun eviniz. O boşluğa terek de olur ama sanki mutfak dolaplarının tarzına uygun dekoratif raf daha uygun olur gibi geldi bana. Masayı da işaretli yere koyarsanız ayrılır oturma alanından.
Teşekkürler canım...o boşluğa aynı lake mobilyadan yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası. Amerikan masa için kırmızı alana yaptırsam tezgah önü çok dar olur mu ki yada mavi alana yaptırsam nasıl durur emin olamadım.

kırmızı alana olursa çok sıkışık durur gibi duruyor fotoğraftan. Tezgah bitiminden sonra olursa daha güzel durur yani mavi yer. Oturma alanında koltuk takımın için yeterli alan kalıyorsa mavi kısıma yaptır.

dekoratif-raf-modeli-5.jpg

Böyle bir şeyler olabilir belki...

X