• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu salon camlarıma nasıl perde..???

kutayzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
16
0
86
Tekirdağ
Kızlar salon camlarım ekte görüldüğü gibi.yeni ev aldık taşınıcam.bir türlü nasıl perde yaptıracagıma karar veremedim.mobilyalarım açık krem halımda o tonda.Perdelerimide kalın katlamalı kırık beyaz gibi ton düşünüyodum.bu konularda bana yardım edermisiniz lütfen.Salonumu modern ve ferah bir şekilde dekore etmek istiyorum.açık tonlar kullanmak istiyorum.
Birde yan duvarda bir cam daha var görüldüğü gibi. onada aynı katlamalı perde kumasından rustikli perde yaptırabilirmiyim?sizce olurmu lütfen görüşlerinizi bana söyleyin.kafam çok karısık çünkü arkadaslar.....bilmiyorumkismile

çıkmadımı ya resim eklentim???*

Eklentiler

• $salon camları.webp
    $salon camları.webp
    6 KB · Görüntüleme: 164
Düşündüklerini onaylıyorum canım.Camların yüksekliği nedeniyle kalın katlamalı olur zaten.Yan cama da rustik tarz gider bence.Ferah ve modern bir mekan için açık tonlar;kırık beyaz,kemik rengi,fildişi vs.
Güle güle otur.Evin çok güzele benziyor.Taşınınca eklersin umarım resimlerini...

Düşündüklerini onaylıyorum canım.Camların yüksekliği nedeniyle kalın katlamalı olur zaten.Yan cama da rustik tarz gider bence.Ferah ve modern bir mekan için açık tonlar;kırık beyaz,kemik rengi,fildişi vs.
Güle güle otur.Evin çok güzele benziyor.Taşınınca eklersin umarım resimlerini...

merhaba arkadasım aslında özeline mesaj atçaktım ama yeni üye olduum için olmuyor.tv ünitesiyle ilgili yazıları okudum. eşinin sitesini gezdim ve tv örneklerine baktım.hepsi çok güzel.senden su istegim olacak. onların fiyatlarını bana yollarmısın yada sadece madrid olanı yolla digerlerini gönderemiyosan.ve .ben tekirdegda oturuyorum.eger sizden istersem nasıl gelecek.ve benim istediim renklerde oluyormu?teşekkür ederrim canım .bu konularda beni bilgilendirir misin???

Mekanizmalı güzel ama gece olunca yere kadar çekerim diyosan tamam.Güzel olur mu tartışılır.
ıp perdenin altına güneşlik gerek oda stor olursa yere kadar çekmek lazım yine.Bildiğim güneşliklerde çirkin olur.
Benim evimde fransız balkonlu.Ben daha şık ve görkemli olması açısından yere kadar tül yaptırdım.Diğer tarafa da pencereye uyumlu olması açısından aynı tülden yere kadar yine tül yaptırdım.Yanlarda da fonlar var.

evet bu tür fransız camlara uzun perde önerilir ve en güzeli ip perde oluyor benimde aynı öyle camım var güzel duruyor ip perde