Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Saçtan Nasıl Kurtulurum (RSML)

loreal 6.3te kutudakiyle alakasız siyaha yakın koyu bir renk ...boyayla boya gercekten acılmıyo cok acık bir renge dahi boyasan daha önce siyahtan açtıgın yerler tutar kalan yerlerle cok renk farkı olur önce acıcıyla sacındaki o koyuluktan tamamen kurtulman lazım o şekilde daha acık tonlara boyayabilirsin....

Bu açılmış hali Kuaför 5 numaraya boya açılır zamanla demişti.. Tekrar açıcı kullanırsam saçlarım çok kötü olur): Zaten dipleri açık uçları koyu.. Bir haftadır pc başında boyalara bakıyorum parmaklarım acıyo artık loreal recital preference serisinde açıcı varmış bi iki ton açılsın yeter..

açıcılar muhakkaki yıpranma yapıyo ama korkma benim saçımda abartısız 15 kat acıcı vardır kaç kat boya var saymaya matematiğim yetmez ve kafamda hala saç var iş bilmez kuaförler kadar zarar vermiyo insan evde saçına ben nacizane bi tavsiyede bulunayım sacına en az zararı vererek istediğin renge ulaşman açısından(bu arada istediğin rengi bilmiyorum ama tahminimce asıl hedefin karamel-kumral arası bir renk)...cok acık bir renk istemediğin için 1 kutu palette yoğun acıcı al saçlarının sadece koyu olan kısımlarına sür bekle yıka...ben aynı gün boyarım ama sen vaktin varsa ertesi gün istediğin renge boya....açıcı ve boya uygulamadan önce az bir miktar ısıtılıp soğutulmuş zeytinyağını( genelde tavsiye edilen hindistan cevizi yağıdır) saç uçlarına uygula 1-2 saat beklet saçın iyice emsin o şekilde uygula eminim yıpranmasız saçlarına ulaşıcaksın...istediğin renk konusunda tereddütün varsa boya seçimindede yardımcı olmaya çalısırım....

İki hafta önce başladım zeytinyağı sürmeye ısıtıp sürüyorum dökülmesi azaldı uçları çalı gibiydi onda da azalma oldu. Düzleştirmeye de biraz ara verdim.. Bu akşam tekrar deneyim inşallah olur yarın dışarı çıkamam yoksa

ablamın saçlarıda çok koyuydu ancak 3 kez yani 3 ay Loreal Recital Preference ile boyadı. saç rengi baya açıldı ancak saçları yıprandı. bakım yapmıyordu gerçi ama yinede saç yapısı etkilendi

açıcıyıda zeytinyğlı saçının üstüne uygula canım...ama iyice emmiş olsun saçın...olur olur inşallah inanmak başarmanın yarısı ne de olsa

palettenin yoğun açıcısını öneririm...ama bunun üstüne bir kerede normal boya yapman lazım ne renk düşünüyorsun....

bukadarmı tesadüf olur bende 1 haftadır pc başındayım ve hala bakıyorum ve saçlarımızın rengi bile aynı siyahtan kurtulmak istiyorum kuoför 200 tl ye yaparım dedi kaşım kara gözüm kara buğday tenliyim neyapıcam ne renk yapıcam bilemedim tek bildiğim şu siyahtan kurtulmak bendede açıcı var ara ara kırmızılklar falan var ufffff bilmiom yaa.arkadaşım ne yaparsan buraya yaz resim koy nolur tammı takip edicem seni.kolay gelsin şimdiden

eminim bizim gibi pek çok kişi şuan arayış içerisindedir. İstanbul Pendik'te oturuyorum 2 yıl önce çok buranın çok iyi bilinen bi kuaförüne gittim saçlarım o zaman yine böyle bi renkti açtılar üzerine boya yaptılar, saçlarımın dipleri açık uçları koyu garip bi renk oldu birde ertesi gün o halde işe gittim bakan bi daha bakıyo akşama hemen saçımı siyaha boyamıştım tekrar. O berbat saç içinde dünyanın parasını vermiştim):

2 gün önce palettenin yoğun renk açıcısyla saçlarımı açtım sonunda Bir gün turuncu saçla dolaştım dün akşam da palette 7.65 ile boyadım kutunun üzerindekine yakın bir renk oldu. Yani o siyahlı kızıllı alacalı saçtan kurtuldum..

Tek sorun saçlarımın uçları yandı artık kuaförde biraz aldırıcam uçalrını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…