- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
-
- Konu Sahibi Karlidaglar
şampuanını veya kreminin değiştir aynı sorun bendede vardıDüzleştirici kullanmıyorum için her gün duş alıyorum sinüzitim var kurutmam gerekiyor her gun kurutmamaya çalışıyorum ama kışın kurutuyorum argan yaglı sac yağı kullanıyorum kırık uçlar icin krem kullanıyorum ama hala saçımda kırık dolu ki saçlarımı 1 ay önce kestirmiş olmama rağmen. Ben napıcam da kurtulucam bu kırıklardan bana yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim sanırım aktarda bulabilirim yada Watsonsta falan?Soğuk preslenmiş hindistancevizi yağı iyi gelir
evet bende dove ni şampuanını ve kremini kullanıyorum çok memnunumŞampuanı mı da yeni değiştim sayılır krem dediğim de dovenin kırık uçlar için olanı duymuşsunuzdur belki
Ben aktardan aldım bayağı büyük 25 tl bişey efendiydi markası unuttum :)Teşekkür ederim sanırım aktarda bulabilirim yada Watsonsta falan?
Teşekkür ederimBen aktardan aldım bayağı büyük 25 tl bişey efendiydi markası unuttum :)
Mecitefendiymiş baktım simdi rica ederimTeşekkür ederim
Katiliyorum ben cok memnunumSoğuk preslenmiş hindistancevizi yağı iyi gelir
Teşekkür ederimmHergün 1 yumurta ye, o güçlendiriyor saça yansıyor.
Bir de normal içtiğimiz vitamin hapları var ya onlardan birkaçını ben havanda ezdim içine sampuanımdan karıştırdım 5 dk kafada beklettim geçen sene kuş gibiydir bir ara saçlarım berbattı hem az hem seyrek hem kırık dökük, neyse toparlandı böyle kaç sefer yaptım hatta baya konular açmıştım burda konulara da katıldım, bence gelişme oldu.
Teşekkür ederimm
Deneyeceğim en kısa zamandaRica ederim canım umarım uygularsın ve faydasını görürsün.