Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu saclarla basım dertte :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
Düzleştirici kullanmıyorum için her gün duş alıyorum sinüzitim var kurutmam gerekiyor her gun kurutmamaya çalışıyorum ama kışın kurutuyorum argan yaglı sac yağı kullanıyorum kırık uçlar icin krem kullanıyorum ama hala saçımda kırık dolu ki saçlarımı 1 ay önce kestirmiş olmama rağmen. Ben napıcam da kurtulucam bu kırıklardan bana yardımcı olur musunuz

şampuanını veya kreminin değiştir aynı sorun bendede vardı

Şampuanı mı da yeni değiştim sayılır krem dediğim de dovenin kırık uçlar için olanı duymuşsunuzdur belki

Haftada iki kez saç diplerinize içeriği zengin ve tamamıyla organik olan bir saç bakım yağını sürün. Streç filmle sardıktan sonra yarım saat veya bir saat bekleyin. Saçlarınızı ıslatmadan şampuanlayın ve ardından kremleyin bu aşamada yağlı bir hissin kalması önemli. İkiden fazla şampuanlamamak gerekli.
Aktarlardan temin edebilirsiniz. Akzer in iceriği güzel.
Banyo sonrası nemli saçlarınıza badem yağı hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz. Kulak altı hizasından olması önemli. Argan yağının yapış yapış bir hissi var kokusu da tuhaf. Fresh kokan hindistancevizi yağıdır badem yağı da çok tatlı kokar.

Ayrıca evde keratin bakımı yapabilirsiniz.Haftada iki kez gliss veya urban maskelerini kullanabilirsiniz.

Hergün 1 yumurta ye, o güçlendiriyor saça yansıyor.

Bir de normal içtiğimiz vitamin hapları var ya onlardan birkaçını ben havanda ezdim içine sampuanımdan karıştırdım 5 dk kafada beklettim geçen sene kuş gibiydir bir ara saçlarım berbattı hem az hem seyrek hem kırık dökük, neyse toparlandı böyle kaç sefer yaptım hatta baya konular açmıştım burda konulara da katıldım, bence gelişme oldu.

Teşekkür ederimm

Ben kırılmamasi için hindistan cevizi yağı kirik varsa Liquid Keratin bakım setini kullanıyorum. Saçlarımı baya toparlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…