Saç Rengi ve Saç Boyama bu saçın üstüne hangi renk nasıl boyanır??

burnburn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
29
1
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba saçım şuanda bu renk palette altın parıltılı toffeye boyuyordum rengi güzeldi aslında ama güneşte baya açıld şimdi böyle kızıllaştı filan iyice :( kışın koyultucam saç rengimi şimdi yaz için istediğim renk kumral tonları olabilir güzel bir renk arıyorum ama böyle bakırlık olsun istemiyorum.nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız sevinirm... http://u1307.hizliresim.com/1c/h/qb20p.png

bir süre beyaz sabunla yıkayın boyayı iyce atsın saç, eğer evde kendiniz boyayacaksanız koleston ferfect serisinin kumral tonlarını tavsiye edebilirim, bu arada market boyalarından farklı profesyonel bir boyadır netten alabilirsiniz fiyatı 16-18 arası

bir süre beyaz sabunla yıkayın boyayı iyce atsın saç, eğer evde kendiniz boyayacaksanız koleston ferfect serisinin kumral tonlarını tavsiye edebilirim, bu arada market boyalarından farklı profesyonel bir boyadır netten alabilirsiniz fiyatı 16-18 arası

Yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim bu boya sacimda yesillik yapmak degil mi?bir de ekstra oksidan almak gerekiyor mu gerekiyorsa kaclik?

Yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim bu boya sacimda yesillik yapmak degil mi?bir de ekstra oksidan almak gerekiyor mu gerekiyorsa kaclik?

canım yeşillik direk sarı saça uygulandığında oluyor, senin saç rengin sarı değil daha çok rengi açılmış soğan kabuğu kızılı gibi bir ton, önce şunu açıkça belirt nasıl bir ton istiyorsun koyuya yakın orta bir tonmu yoksa açığa yakın bir tonmu örnek bir resim atsan daha sağlıklı olur

Back