eğer koleston 9 yada 10 ile boyarsam nasıl bir renk elde ederim kutudaki gibi olur mu acaba daha mı koyu olur?????? bir de koleston tüp mü daha iyi olur köpük mü yardımcı olursanız sevinirimmm
Bende seninle aynı durumdayım suan. Bugün boya satan bir yere gidip derdimi anlattım. Bayan satıcı bana Garnier Color Naturals'ın yenı cıkan Ekstra acık elmas sarısıyla küllü sarıyı karıştırıp boyamamı soyledi.
Bende seninle aynı durumdayım suan. Bugün boya satan bir yere gidip derdimi anlattım. Bayan satıcı bana Garnier Color Naturals'ın yenı cıkan Ekstra acık elmas sarısıyla küllü sarıyı karıştırıp boyamamı soyledi.
boyayacak mısın hemen canım eğer yakınlarda boyama gibi bir planın varsa boyadıktan sonra resimlerini paylaşırmısın? çok sevinirim...birde senin boyalı saç rengin de benimki gibi turuncumsu mu?
boyayacak mısın hemen canım eğer yakınlarda boyama gibi bir planın varsa boyadıktan sonra resimlerini paylaşırmısın? çok sevinirim...birde senin boyalı saç rengin de benimki gibi turuncumsu mu?
ama senin saçınn çokk güzel :) hiç boyama bile bence. bende bunun gibi bişey istiyorum şuanda. senin zeminin ne renkti canım bu boyayı yaparken? bal rengiyle küllü sarı böyle oluyor demek. benim şuan bu renk saçım. senin gibi yapsam bal rengiyle küllü sarıyı karıştırsam olur mu acaba senin ki gibi. vallahi bayıldım saçlarına, maaşallah