Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saçımın üzerine ne yaparsam istediğim gibi olur?

megamath

kırmızı
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
206
0
46
İstanbul
kızlar meraba benim saçım şuan böyle

eğer koleston 9 yada 10 ile boyarsam nasıl bir renk elde ederim kutudaki gibi olur mu acaba daha mı koyu olur?????? bir de koleston tüp mü daha iyi olur köpük mü yardımcı olursanız sevinirimmm

KIZLARR lütfen yardımcı olurmusunuz bu boyalı saçın üzerine hangi marka ve numara boyayı sürersem küllü sarı bir renk elde edebilirimmm

Bende seninle aynı durumdayım suan. Bugün boya satan bir yere gidip derdimi anlattım. Bayan satıcı bana Garnier Color Naturals'ın yenı cıkan Ekstra acık elmas sarısıyla küllü sarıyı karıştırıp boyamamı soyledi.

boyayacak mısın hemen canım eğer yakınlarda boyama gibi bir planın varsa boyadıktan sonra resimlerini paylaşırmısın? çok sevinirim...birde senin boyalı saç rengin de benimki gibi turuncumsu mu?

boyayacak mısın hemen canım eğer yakınlarda boyama gibi bir planın varsa boyadıktan sonra resimlerini paylaşırmısın? çok sevinirim...birde senin boyalı saç rengin de benimki gibi turuncumsu mu?

Perşembe günü boyayacağım canım. Şuan benim saçım bu renk

hmm peki canım bekliyor olacağım boyanmış halini o zaman ama senin saçların daha sarımsıymış:)

Evet önceden daha turunculumsuluk vardı açık küllü sarıyla bal köpüğünü karıştıra karıştıra böyle yaptım. Boyayınca yenı halini koyarım :)

Perşembe günü boyayacağım canım. Şuan benim saçım bu renk Eki Görüntüle 422575

ama senin saçınn çokk güzel :) hiç boyama bile bence. bende bunun gibi bişey istiyorum şuanda. senin zeminin ne renkti canım bu boyayı yaparken? bal rengiyle küllü sarı böyle oluyor demek.
benim şuan bu renk saçım. senin gibi yapsam bal rengiyle küllü sarıyı karıştırsam olur mu acaba senin ki gibi. vallahi bayıldım saçlarına, maaşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…