• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saçı nasıl tek ton yapabilirim? (resimli)

kirazmevsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
81
0
36
Bursa
Merhaba arkadaşlar. Ben siyah saçımı palette renk açıcı ile açtım fakat diplerim kendi rengim olduğu ve biz boyayı diplerede kaçırdığımız için diplerim acayip bir sarı oldu. Üzerine ayışığı kahvesi boyadım fakat oda aktı :2: Şimdi ben saçımı siyah dışında bir renge boyamak istiyorum. Aslında hayalim bal köpüğüydü ama artık ondanda geçtim. Saçımı bayramda boyadım. 2 hafta oluyor yani.
Bu şuanki halim...

Uploaded with ImageShack.us

Bu saça evde nasıl bir işlem uygularsam tek renk olur?
Yardımınıza ihtiyacım var :(

cnm diplerle uclar arasında bariz renk farkı olmuş,ama bence her tarafını boyama çünkü o zaman yine yıkandıkça akınca alttaki koyu renkli kısım yine koyu kalacaktır..bence sadece diplerini koyu kahve ile boya,ilk başta siyah gibi gelebilir sana ama aktıkça uçlarla aynı tona döner diye düşünüyorum..tek boyayla her tarafını boyamaya kalkarsan kısır döngü gibi uçlar ve dipler sürekli akınca aradaki ton farkı hep belli olacaktır...diplerini boyaman yeterli...

Biraz daha fazla para verip kuaföre git bence hem istediğin rengi yaptırmış olursun hemde sen uğraşmamış olursun çünkü siyah haricinde hangi renkle boyarsan boya orası hep alacalı kalacak.

Evet bende kuaföre gitmeye karar verdim :( ah bu saçımın başına gelenler... Aslında o altlarda siyah değil resimden öyle çıkıyor herhalde.. Kızıl kahve, baya açık rengi...

hmm alt kısım fotografta çok koyu çıkmış cnm..altlarda kızıllıklar varsa onları kapatman ve tek tonu tutturman zor olacagı için ben ce de direkt kuaföre git sen..çünkü evde boyamaya kalktıkça verdiğin para,kuaföre verdiğinden cok daha fazla olacak bu durumda:34:

cnm koyultmak için kuaföre gitme bence 3.1 ya da 4.1 boya küllüler çok fazla siyah olmaz merak etme ztn kuaför de renk bütünlüğü için koyu bir renge boyayacaktır ama yok ben balköpüğü istiyorum diyorsan kuaföre git tabi ki

Son düzenleme:
Back