merhaba kızlar kısaca saçlarımdan bahsedeyım saclarım gecen sene kuaförumun azızlıgıne ugrayarak yandılar çok üzücü ama yapıcak bişiy yok malesef her ay kestırıyorum bende suan kısa sacalrım sarıydı fakat ben kendı rengıne boyattım yanıklarım gozukmesın dıye kendı rengımde kahverengı bu arada faka gelin kı 4 aydır cok sıkıldım bu renkten ben acık renk hastası bırı olarak istedigim tonu bırturlu yakalayamadım artık en ıyı kuaförde olsa gıtmeye asla nıyetım yok kımseye guvenemem bu yüzden bende bircok konu okudum ve cesaret ettım buraya yazdım belkı ıstedıgım sac rengı bılen vardır benım kendı saclarımın rengıne bakaraktan o renge nasıl donebılırım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslar yardım edersenız cok sevınırım benım gıbı bırcok kısıde öğrenmiş olur
istediğin saç platine kaçıyor nerdeyse baya bi açık ton.saçlarım yanık diyosun o rengi nasıl kullanacaksın.oryalle saçını açacaklar hepten keçe giibi olmasın.neyse marka ismi vermemde bi sıkıntı olurmu bilmiyorum ama schwarzkopf yeni bi boya çıkarmış açıcı özelliği var sarı rengini al sür saçlarına 2 tona yakın açılır