küllü renkler pek hoşuma gitmiyo çok mat gibi sağol önerin içindoreli tonları düşünmeyin derim sizin ihtiyacınız saçta bakırlık varsa onu almaya çalışmak olmalı bal tonları için diye düşünüyorum yerinizde olsam küllü sarı veya 8.1 e boyardım 2 -3. boyamayla süper olur
sacim ayni sizin gibi valla care bulursaniz banada soyleyin bende boyucaM :) sizin sacinizin 1 ton koyusu filan diyim :) boyle garip renk
Arkadaşlar görev yaptığım yer dolayısıyla kuaföre gidemiyorum evde bıoyamam lazım saçım karamel biraz bakıra kaçıyoo tatlı bi sarı yada bal rengi yapmak istiyorum lorealin bal köpüğüyle çok koyu oluyoo.acaba loreal 8.3 koyu sarı dore boyasam nasıl olur(turuncumu olur yoksa.Böle sarıya boyasam bir iki boyamada açılırmı of of kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
saçımın rengi burada biraz koyu çıkmış geceydi 1-2 ton açık
ttp://img696.imageshack.us/img696/508/img1957b.jpg
bal köpüğü sarı düşünüyorum ama evde boyamam lazım kuaföre gidemiyorum napsam?hangi boyayı önerirsin.Başına h koyun:)
ttp://img696.imageshack.us/img696/3082/xxxaf.jpg istediğim renk bu tarz
yada çağla şıkelin saçları gibi of of of
Dorelame üzülme,
evde saç boyamak o kadar zahmetli ve zor değil aslında. Bu hangi saç boyası kullanacağına bağlı bence. Çünkü saç boyaları saçını harika da yapabilir mahvedebilir, yada yakabilir bile. Ben yurtdışında yaşadığım için orada tints of nature organik boyasını kullanıyorum. Duydumki Türkiye'de migroslarda satılmaya başlanmış. Bence önce saçını bir iki ton koyult sonra üzerine boya. Tints'in açık kahverengi 5D rengine boya bir gün sonrada istediğin bal rengine , o da 7D olur bence. Migrosta bir bak mutlaka...
tatlım sağol ilgilendiğin için bi araştırırım majirel 8.30u çok beğendim ondan blabilirsem ona boyucam bakalım:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?