• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saçı nasıl bal rengi yaparım yada sarı lütfen yardım

dorelame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
Manisa
Arkadaşlar görev yaptığım yer dolayısıyla kuaföre gidemiyorum evde bıoyamam lazım saçım karamel biraz bakıra kaçıyoo tatlı bi sarı yada bal rengi yapmak istiyorum lorealin bal köpüğüyle çok koyu oluyoo.acaba loreal 8.3 koyu sarı dore boyasam nasıl olur(turuncumu olur yoksa.Böle sarıya boyasam bir iki boyamada açılırmı of of kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

saçımın rengi burada biraz koyu çıkmış geceydi 1-2 ton açık
ttp://img696.imageshack.us/img696/508/img1957b.jpg

bal köpüğü sarı düşünüyorum ama evde boyamam lazım kuaföre gidemiyorum napsam?hangi boyayı önerirsin.Başına h koyun:)

ttp://img696.imageshack.us/img696/3082/xxxaf.jpg istediğim renk bu tarz
yada çağla şıkelin saçları gibi of of of

ben sana fikir vericem cnm,linkleri bulmaa çalışıyorum:)

doreli tonları düşünmeyin derim sizin ihtiyacınız saçta bakırlık varsa onu almaya çalışmak olmalı bal tonları için diye düşünüyorum yerinizde olsam küllü sarı veya 8.1 e boyardım 2 -3. boyamayla süper olur

teşekkürler önerin için markası biraz tereddüt ettiriyo bi resim olsaydı

doreli tonları düşünmeyin derim sizin ihtiyacınız saçta bakırlık varsa onu almaya çalışmak olmalı bal tonları için diye düşünüyorum yerinizde olsam küllü sarı veya 8.1 e boyardım 2 -3. boyamayla süper olur
küllü renkler pek hoşuma gitmiyo çok mat gibi sağol önerin için

sacim ayni sizin gibi valla care bulursaniz banada soyleyin bende boyucaM :) sizin sacinizin 1 ton koyusu filan diyim :) boyle garip renk

sacim ayni sizin gibi valla care bulursaniz banada soyleyin bende boyucaM :) sizin sacinizin 1 ton koyusu filan diyim :) boyle garip renk

benim de saçım resimde biraz koyu çıkmış daha açık aslında herkesde çok beğeniyo ama sıkıldım ben şu renk istiyorum mirmirmirmirttp://img251.imageshack.us/img251/9092/sarengi.jpg

Arkadaşlar görev yaptığım yer dolayısıyla kuaföre gidemiyorum evde bıoyamam lazım saçım karamel biraz bakıra kaçıyoo tatlı bi sarı yada bal rengi yapmak istiyorum lorealin bal köpüğüyle çok koyu oluyoo.acaba loreal 8.3 koyu sarı dore boyasam nasıl olur(turuncumu olur yoksa.Böle sarıya boyasam bir iki boyamada açılırmı of of kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

saçımın rengi burada biraz koyu çıkmış geceydi 1-2 ton açık
ttp://img696.imageshack.us/img696/508/img1957b.jpg

bal köpüğü sarı düşünüyorum ama evde boyamam lazım kuaföre gidemiyorum napsam?hangi boyayı önerirsin.Başına h koyun:)

ttp://img696.imageshack.us/img696/3082/xxxaf.jpg istediğim renk bu tarz
yada çağla şıkelin saçları gibi of of of

Dorelame üzülme,
evde saç boyamak o kadar zahmetli ve zor değil aslında. Bu hangi saç boyası kullanacağına bağlı bence. Çünkü saç boyaları saçını harika da yapabilir mahvedebilir, yada yakabilir bile. Ben yurtdışında yaşadığım için orada tints of nature organik boyasını kullanıyorum. Duydumki Türkiye'de migroslarda satılmaya başlanmış. Bence önce saçını bir iki ton koyult sonra üzerine boya. Tints'in açık kahverengi 5D rengine boya bir gün sonrada istediğin bal rengine , o da 7D olur bence. Migrosta bir bak mutlaka...

Dorelame üzülme,
evde saç boyamak o kadar zahmetli ve zor değil aslında. Bu hangi saç boyası kullanacağına bağlı bence. Çünkü saç boyaları saçını harika da yapabilir mahvedebilir, yada yakabilir bile. Ben yurtdışında yaşadığım için orada tints of nature organik boyasını kullanıyorum. Duydumki Türkiye'de migroslarda satılmaya başlanmış. Bence önce saçını bir iki ton koyult sonra üzerine boya. Tints'in açık kahverengi 5D rengine boya bir gün sonrada istediğin bal rengine , o da 7D olur bence. Migrosta bir bak mutlaka...

tatlım sağol ilgilendiğin için bi araştırırım majirel 8.30u çok beğendim ondan blabilirsem ona boyucam bakalım:enbuyukkk:

tatlım sağol ilgilendiğin için bi araştırırım majirel 8.30u çok beğendim ondan blabilirsem ona boyucam bakalım:enbuyukkk:

Rica ederim ne demek, birçok kuaför değiştirdiğim ve evde de kendim boyarken boyalardan yıprattığım için bıkmıştım bu boyalardan, bende deniycem alıp en kısa zamanda.

dorelame şuanki saç rengin çok hoşmş :D bnde o rengi istiyorum neyle boyamştın acaba??

tatlım benim karamel palett ama kaldırıldı maalesf loreal floransa sarısı da ona yakın

benimde saç rengim sizin renginize yakındı kuaförde bal köpüğüne boyattım saç rengi sadece 1 hafta durdu. hemen aktı belki boyanın kalitesinden kaynaklanan bi sorundu ama çevremdekilerinde sölediği kadarıyla çok fazla saçda durmuyor bu renk.

Back