şu anki saçım bu renk dün koyu kestane olan ana saçımı kuaförde bu renk yaptırdım ama benim istediğim 2. resimdeki renk şimdi ben bu rengi elde etmek için ne renk boyamalıyım?öncelikle sarı boya alıp boyıcam saçımı 20 dk bekletip istediğim renge boyıcam öyle tutacagını söylüyor herkes.bu renkler nedir tarcın bakır mı yoğun bakır mı loreal mi palette mi nolur bilgilendirin beni
Valla kimse bu kadar riskli bir soruya cevap vermeye cesaret edemez sonra mahvolur falan üstümüze kalır
Bence bir süre böyle kullan diplerin geldi mi tekrar gidersin kuaföre
Valla kimse bu kadar riskli bir soruya cevap vermeye cesaret edemez sonra mahvolur falan üstümüze kalır
Bence bir süre böyle kullan diplerin geldi mi tekrar gidersin kuaföre
cnm riski ben alcam sorun yok ben resimlerdeki saç renginin karşılığı boyalardan hangisi onu sormak istedim aslında biraz detaylı anlatmışım ben loreal 6.45 olabilir diye düşünüyorum ay hiç mi fikri olan yok oryalle falan açmıcamki sacımı sonuçta bu tam istediğim renk akaju kahve yazıyor lorealin akaju kahvesini boyasam böyle çıkar mı sizce?6.45'i yani
cnm riski ben alcam sorun yok ben resimlerdeki saç renginin karşılığı boyalardan hangisi onu sormak istedim aslında biraz detaylı anlatmışım ben loreal 6.45 olabilir diye düşünüyorum ay hiç mi fikri olan yok oryalle falan açmıcamki sacımı sonuçtaEki Görüntüle 777048
bu tam istediğim renk akaju kahve yazıyor lorealin akaju kahvesini boyasam böyle çıkar mı sizce?6.45'i yani
Valla o açar mı bu tutar mı çok anlamam daha 1 yıldır boyuyorum saçlarımı onda da 5-6 boyamadan sonra vazgeçip kuaföre yaptırmaya başladım çok açamıyorum diye 10.0 çok açık sarı istediğim için ama şunu söyleyeyim kutu üstündekine asla aldanma aynısı çıkmıyor hele ki saçların koyu buna ulaşmak için birkaç ton açığını kullan derim. Benim açık renk olduğu halde şu anki sarısına gelene kadar kaç kez boyadım ki birkaç ton açığına boyasan bile göreceksin ki ilk boyamada pek tutmayacak ya da bana öyle oldu bilmiyorum halbu ki kuaför saçın da hemen tutuyor derdi ama evde uzman değiliz ki çok beceremiyoruz
cnm önce sarı boyıcam forumdada birçok arkadas böyle yapıyormus ben sarı boyıcam sacım oryalle acılmısa benzicek yanı kötü bir turuncu zemin olacak sonra onun üstüne boyıcam bujşterideki kızda bu sekilde siyahtan kumarala dönmüş belki tamamen aynısı olmaz evet 4-5 boyama sonra oturur rengi herkes öyle diyor ama en azından doğru rengi seçeyimki sonra nasıl değiştiricem çünkü hep aynı boyamam gerekecek
ben mavi yoz kullanıyorum diplere değdirmeden istediğin ton çıkınca yıka çok bi riski yok bence
tabi bu el becerine bağlı
ama arkaları eli çabuk olan bi arkadaşın yapmalı
eli çabuk olsun ki her yer eşit açılsın
cnm cvbın için teşkrler ben bakır tonu istiyorum ama kahve ya da dore değil en son koyduğum kızın resmi akaju kahve ya da bakır kahve değil mi sencede ben o tonlar istiyorum yani o kızın rengi neyse ondan işte
cnm cvbın için teşkrler ben bakır tonu istiyorum ama kahve ya da dore değil en son koyduğum kızın resmi akaju kahve ya da bakır kahve değil mi sencede ben o tonlar istiyorum yani o kızın rengi neyse ondan işte
nedense kolestona uzağım loreal ya da palette olsun istiyorum canım birde isimden çok numaralar önemli diye biliyorum sanırım ben loreal 6.45 e boyıcam sacımı zaten zmnla acılıyormus bakır tonları